Bagaimana Untuk Bypass Antivirus Detection Terhadap Keylogger atau Trojan

Crypter jenis ini ialah UD iaitu undetectable dan bukan FUD (Fully undetectable) kerana ia masih terdeteksi sebagai virus oleh Avira dan Kaspersky. Jadi, kalau mangsa korang pakai antivirus selain dua ni, korang boleh melompat kegirangan la ek..heheheh..

UD Crypter digunakan untuk mengelakkan pengesanan antivirus pada komputer mangsa. Jadi, kita menggunakan software UD Crypter untuk membuat enkripsi kepada keylogger dan trojan. Kerana enkripsi telah dibuat oleh software Crypter, setiap kali mangsa menjalankan keylogger atau trojan yang telah dihantar di komputernya, antivirusnya tidak akan dapat mengesan keylogger sebagai virus dan keylogger dicegah dari dihapuskan pada komputer mangsa.

Perisian ini telah terdeteksi sebagai trojan oleh Antivirus NOD32 Smart Security 4..
namun, jangan bimbang..kalau korang takut berurusan dengan fail-fail vulnerable seperti ini, aku sarankan korang jangan cuba belajar jadi hacker..sebab seorang hacker perlu tahu cara untuk handle fail-fail macam ni..bunyi macam poyo je kan?tapi tu la hakikat..
antara contoh lain, Keygen Winamp 5.5 juga terdeteksi sebagai virus, tapi ia tidak membawa sebarang kod yang boleh mengancam komputer. kalau takut, jangan guna..itu aje..
aku sarankan disable dulu antivirus kalau nak guna perisian ni..bila dah guna, enablekan balik..
nanti pada entry akan datang aku akan ceritakan pulak macam mana Antivirus melakukan kerjanya dan bagaimana deteksi boleh berlaku..ok?



ok..mari kita berbalik kepada tajuk post aku kali ni..



1. Mulakan dengan memuat turun UD Crypter (Klik di sini).

2. Ekstrak file Zip untuk mendapatkan perisian UD Crypter.

3. Jalankan aplikasi Krypter.exe pada sistem komputer korang. Korang akan nampak satu tetingkap (window) seperti di bawah:








4. Sekarang, browse ke file (keylogger atau trojan) yang korang ingin lakukan enkripsi terhadapnya untuk mengelakkan pengesanan antivirus dan tekan pada "Encrypt".

5. Sebuah fail baru akan dibuat dalam direktori yang sama. Sekarang, scan fail ini dengan antivirus dan ia tidak akan mengesan adanya virus code (kecuali Avira dan Kaspersky).

Nota: korang mungkin mendapatkan error tertentu pada komputer seperti ini:









Jika korang menerima mesej ralat ini, install pakej fail Library untuk memperbaiki ralat ini. (Cuba search di google..aku tak sempat la nak cari)

Aku berharap sekarang korang dah boleh menggunakan Crypter UD untuk membuat enkripsi kepada keylogger atau trojan dan bypass pengesanan antivirus terhadapnya..




Powered by Blogger.