C.P.R Untuk Komputer!

Hahaha...korang ingat manusia aje kena C.P.R kalau tengah putus nafas, atau lemas?
ni aku nak tanye sikit..
pernah tak PC korang:

Hilang button FOLDER OPTION?
Task Manager telah hilang atau disable?
Line internet problem, lembab, tersiput-siput?

hahaha..ni tanda-tandanya korang perlukan C.P.R untuk PC korang..
berkemungkinan PC korang tu dah dijangkiti oleh virus-virus lapuk yang tak habis-habis menyusahkan orang dengan men-disable-kan benda-benda penting yang patut ada pada komputer..
aku dah compilekan semua fail-fail untuk buat C.P.R kat PC korang..
jadi tak payah la nak bersusah payah buat yang baru ok?

kat bawah ni aku bagi pautan untuk muat turun..kalau dalam bahasa inggerisnya 'link to download the file' (kot-kot ada yang tak faham dengan istilah PC dalam bahasa melayu la)

C.P.R For PC (Klik di sini)


Antara isi kat dalam rar file tu ialah 2 registration entries (Show Hidden File & Hide File), satu shortcut untuk regedit, dan 4 perisian untuk membetulkan masalah PC seperti line internet (winsockfix), Ultimate Washer (Untuk repair macam-macam masalah PC..kaji sendiri la nohh), Task Manager Fix (untuk membetulkan Task Manager yang telah dijangkiti virus), dan msconfig.

korang suka tak post ni?kalau suka apa lagi..promote benda ni kat kawan-kawan nohhh..



Powered by Blogger.