Internet Download Manager 6.04 Build 2 With Crack






Kali ni pulak aku nak cerita tentang Internet Download Manager ni..
perlu ke cerita?
rasanya ramai yang dah tau pasal software ni..
tapi bagi yang tak tau, aku terjemahkan ape yang pembangun software ni cakap dalam website mereka..

(Ni aku guna Google Translator..so kalau banyak salah yang aku tak betulkan lagi tu, harap maklum je la..heheheh..)

Internet Download Manager (IDM) adalah alat untuk meningkatkan kelajuan download sehingga 5 kali, melanjutkan dan jadual mingguan. Error recovery yang komprehensif dan meneruskan kemampuan untuk restart download yang rosak atau terputus kerana kehilangan koneksi, masalah jaringan, komputer shutdowns, atau komputer yang terpadam dalam keadaan tak terduga. Antara muka pengguna grafik sederhana membuat IDM mudah digunakan.Internet Download Manager memiliki logika yang pintar untuk mempercepatkan proses muat turun anda dengan membahagikan segmentasi fail dengan baik untuk meningkatkan aselerasi muat turun sesuatu fail..

Internet Download Manager menyokong proxy server, ftp dan protokol http, firewall, MP3 audio dan pemprosesan kandungan video MPEG. IDM diintegrasikan ke dalam Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2, dan semua pelayar yang popular lain untuk secara automatik mengambil alih muat turun anda. Anda juga boleh drag dan drop file, atau menggunakan Internet Download Manager dari baris perintah 'Add URL'. Internet Download Manager boleh dial modem anda pada waktu yang ditetapkan, download file yang anda inginkan, kemudian menggantung atau bahkan mematikan komputer anda ketika selesai.

Ciri-ciri lain termasuk sokongan pelbagai bahasa, zip preview, download categories, scheduler pro, suara di pelbagai aktiviti, sokongan HTTPS, prosesor antrian, membantu dan tutorial html, perlindungan virus dipertingkatkan di download selesai, download progresif dengan kuota (berguna untuk koneksi yang menggunakan beberapa jenis dasar akses yang adil atau FAP seperti Direcway, Direct PC, Hughes, dll), built-in download accelerator, dan banyak yang lain.

Versi 6,04 menambah panel download IDM untuk web-pemain yang boleh digunakan untuk men-download flash video dari laman seperti YouTube, MySpaceTV, dan Google Video. Ini juga ciri-ciri yang lengkap Windows 7 dan Vista support, YouTube grabber, dipugar scheduler, dan sokongan MMS protokol. Sejarah baru juga menambah integrasi dipertingkatkan untuk IE dan pelayar berasaskan IE, direka semula dan dipertingkatkan mesin download, integrasi maju unik ke dalam semua pelayar terbaru, toolbar dipertingkatkan, dan kekayaan perbaikan dan ciri-ciri baru yang lain.





Untuk IDM versi terbaru, aku dah cuba hampir semua patch serta crack yang ada di kebanyakan website tapi kebanyakannya dah tak boleh pakai..aku rasa IDM dah letakkan satu lagi ciri-ciri kepintaran yang membolehkan ia mendeteksi crack..

TAPI!!!

akhirnya aku dah jumpa jugak crack IDM untuk tahun 2011!!

korang semua boleh muat turun kat sini:


Interner Download Manager Complete Set (Klik di sini)


Kenapa aku cakap complete set?sebab itu merupakan koleksi crack serta keygen yang aku pernah muat turun..semua ada dalam tu sampai la tahun 2011..jangan risau..dah ada label 2011 kat dalam tu..cari aje ok..
Powered by Blogger.