Sandboxie 3.52 Crack

Ahaaa..kali ni pula aku nak share dengan korang satu perisian yang terlaris di pasaran dari dulu lagi..
dari zaman aku sekolah lagi..apa perisiannya tu?
ianya adalah SANDBOXIE..
version yang paling terbaru kali ni yang boleh aku bagi kat korang ialah version 3.52..



Apa fungsi Sandboxie kepada PC?

Haaa..kalau nak sebut pasal fungsinya agak banyak la juga..yang paling penting aku nak bagitau korang semua, Sandboxie ni menjalankan program yang korang buka (web browser, video player) dalam satu ruang yang terasing dalam hard disk..lihat gambar di bawah untuk lebih faham..







Tanda panah merah menunjukkan perubahan yang mengalir dari sebuah program yang sedang melalui ke komputer anda. Peti berlabel Hard disk (tanpa sandbox) menunjukkan perubahan oleh program berjalan normal. tempat yang dilabel Hard disk (dengan sandbox) menunjukkan perubahan dengan program yang berjalan di bawah kelolaan Sandboxie. Animasi menggambarkan bahawa Sandboxie mampu menahan perubahan dan mengasingkan mereka dalam sandbox, digambarkan sebagai sebuah kotak segi empat berwarna kuning. Ini juga menggambarkan bahawa dengan mengumpulkan semua perubahan-perubahan sekaligus membuatkan proses untuk memadam kesemuanya sekaligus lebih mudah.



Faedah dari Isolasi Program Oleh Sandboxie

Pelayaran internet yang terlindung: Menjalankan pelayar web anda di bawah perlindungan Sandboxie bererti bahawa semua perisian berbahaya yang telah dimuat turun oleh web browser terperangkap dalam kotak Sanboxie dan boleh dibuang dengan mudah.

Privasi yang lebih: Browsing history, cookies, dan fail-fail sementara cache (temporary file) dikumpulkan semasa melayari internet kekal tinggal di dalam Sanboxie dan tidak bocor ke Windows.

E-mel yang lebih selamat: Virus dan perisian berbahaya yang lain yang mungkin bersembunyi di dalam e-mel anda tidak boleh keluar dari kotak Sandboxie dan tidak dapat menjangkiti sistem anda.

Windows Tetap Lancar: Mencegah kerosakan pada Windows dengan memasang perisian ke dalam sandbox yang terpencil.


Ok semua..korang nak tak download Sandboxie yang latest tu??
orait..aku bagi korang semua link untuk download perisian ni ok..beserta crack sekali..



Klik kat sini ----->>>    Sandboxie 3.52 Including Crack


Cuma fail ni berada dalam enterupload..kalau ada permintaan untuk meminta aku supaya memuat-naiknya ke dalam Mediafire, aku akan berbuat demikian..cumanya, kena ada permintaan dulu la nohhh...
suka post aku kali ni? apa lagi..macam biasa la..barang baik kita kena share..
bagitau kat kawan-kawan la ok..:)








Powered by Blogger.