Winamp 5.601 Pro Including Keygen

Salam..
hmm..korang teringin tak memiliki perisian audio player yang paling popular
di seantero dunia ni? siapa yang tak tau Winamp? aku rasa siapa yang tak tau, dia kena amek tau la..
rugi PC power, ram besar, hard disk main saiz 500 gigabyte tapi takde winamp kat dalam..heh~

Winamp ni bagi aku audio player yang paling bagus sekali..selain boleh play audio, ia juga boleh play semua format video yang biasa orang pakai macam flv, avi, mp4, dan 3gp..
selain tu juga, winamp boleh convert apa-apa format audio (Version Pro), kepada fomat mp3, iaitu format yang biasa orang pakai untuk masukkan lagu ke dalam handphone mahupun i-pod..

alaaa..cerita banyak tak guna..apa kata korang pegi aje muat turun dulu perisian ni kat link di bawah:


Winamp 5.601 (Klik di sini)


korang muat turun aje dulu version standard (free version)
kemudian, sila muat turun keygen winamp kat bawah ni:


Keygen Winamp 5.5 (Klik di sini)


Keygen ni gunanya untuk buat winamp free version tu ditukarkan kepada full version a.k.a Pro..sila ambil perhatian bahawa mungkin antivirus akan men-deteksi ia sebagai virus..tapi aku boleh jamin la kat korang yang keygen ni bukan virus ok..
takut? jangan pakai! pakai free version sudah~

apa yang penting ia bukan la virus..biasa la..aku dah buat post hari tu pasal bagaimana perisian antivirus ni berfungsi..apa? belum baca lagi? adoi..korang pegi link kat bawah ni:


Bagaimana Perisian Antivirus Berfungsi (Klik di sini)


ia mengesan keygen tersebut sebagai virus mungkin kerana ada satu skrip kat dalam perisian keygen tu yang menyamai dengan database kamus antivirus tersebut..jadi, tak perlu la bimbang..ok..pada yang suka dengan post aku ni, macam biasa, sila sebar-sebarkan..dan jangan lupa follow yeee...heheheh..:)





Powered by Blogger.