Cipta Virus Dengan Perisian Virus Generator

Salam semua The Hykerz dan para pembaca..

hari ni Mr.Hac nak kongsikan benda yang mudah aje..
sebab hari ni Mr.Hac agak pening sikit..malas nak fikir benda yang rumit..
tapi sebelum tu, Mr.Hac nak ambil kesempatan untuk berterima kasih atas header baru yang telah dibuat dan disiapkan oleh abgteror..korang nak header free tak? abgteror sedia menolong tanpa bayaran..kalau tengah taip entry, selit aje nama dan link ke blog abgteror sebagai 'bayaran' dan tanda terima kasih kepada beliau..heheh..


Nak header cun pegi kat sini ---> abgteror Page's



Ok..berbalik kepada Virus Generator, terlebih dahulu, korang pegi muat turun perisian VIRUS GENERATOR pada pautan dibawah:

Klik Di Sini ---> Virus Generator

Dengan menggunakan perisian yang Mr.Hac bagi ni, korang semua tak perlu jadi pakar coding atau pakar programming untuk mencipta sejenis virus..Perisian ini dapat bekerja dengan baik pada Windows Vista, dan XP..windows 7 pun boleh juga kerana Mr.Hac dah mencubanya pada netbook Mr.Hac yang menggunakan Windows 7 Professional..

Korang dah muat turun perisian Virus Generator tu?

Ok..yang pertama, jalankan fail 'In Shadow Batch Virus Generator.exe' (klik dua kali)..

Terdapat banyak pilihan yang boleh korang pilih seperti:

1. Menjangkiti berbagai jenis extension..
2. Memasukkan virus ke dalam startup menu, dan mematikan berbagai jenis proses..
3. Mematikan sistem sekuriti PC seperti firewall, windows defender, antivirus..
4. Menamakan semula (rename) berbagai jenis extension dan dapat menyebarkan virus melalui perkongsian fail..
5. Mencipta satu lagi akaun admin dan menukar kata laluan akaun pengguna (user account)
6. Menyekat laman web, memuat turun fail trojan ke komputer mangsa, mematikan (shut down) komputer mangsa dan pelbagai lagi fungsi virus yang korang boleh pilih..

Selepas dah puas hati memilih pilihan untuk fungsi virus, beralih kembali ke 'Creating Options' dan tekan 'Save as Bat'..

Sekarang virus korang dah pun siap!

nak lebih profesional lagi, korang convert atau tukarkan format batch (bat) kepada exe dengan perisian Bat To Exe Converter dibawah!

Bat To Exe Converter (Klik di sini)

Peringatan: Tutorial ini hanya untuk tujuan pendidikan sahaja..sila skrol ke bawah dan baca PENAFIAN dari blog Mr.Hac ni..jangan sesekali mencuba virus ini di komputer korang sendiri! kalau jahanam Mr.Hac tak tanggung!




Powered by Blogger.