Eset Smart Security 4.2.71.2 Including Username and Password Finder

Assalamualaikum semua The Hykerz dan pembaca-pembaca blog MyHac..

(Entry ni ialah update daripada entry yang Mr.Hac tulis semalam..Mr.Hac nak bagi pautan kepada installer yang bermasalah semalam tu..apa-apa kesalahan Mr.Hac minta maaf la ye..)


Hari ni Hac nak kongsikan dengan korang semua satu perisian Antivirus, Antispyware, dan juga Antispam yang terbaik pernah Hac pakai selama ni..

Perisian yang Hac nak kongsikan kali ni ialah Eset Smart Security Versi 4.2.71.2 (Versi Paling Baru) yang telah Hac muat turun sendiri dari laman web rasmi ESET..mesti korang musykil macam mana Hac boleh muat turun sedangkan kita perlu memasukkan lesen yang telah dibeli barulah boleh memuat turun perisian tersebut..




Jawapannya mudah sahaja..Hac menggunakan satu lagi perisian kecil yang dinamakan TNOD Username and Password Finder..fungsi perisian ini adalah untuk memuat turun kesemua lesen yang masih sah untuk digunakan dan dikumpulkan dalam satu log..

Jadi mengapa perlu kita menggunakan perisian antivirus crack sedangkan kita boleh memakai perisian yang 100% installer asli dari laman pembangunnya..Eset Smart Security adalah sangat ringan berbanding antivirus + internet security yang lain..ia tidak melambatkan sistem komputer dan apabila proses virus scan sedang berjalan, korang boleh buat kerja macam biasa tanpa pengurangan prestasi kelajuan PC..tambahan pula, Eset pemegang rekod sangat kurang FALSE ALARM atau FALSE POSITIVE iaitu kesalahan dalam pengesanan virus..selain itu, masa untuk boot juga adalah sangat pantas..jadi, berkenaan prestasi, Eset sememangnya antivirus yang sangat ideal..

Proses scanning juga adalah sangat-sangat pantas berbanding dengan antivirus yang lain..keseluruhan proses kadangkala hanya memakan masa 45 minit sahaja berbanding 2 hingga 3 jam oleh antivirus terkenal..ia juga mempunyai personal firewall yang boleh disetting mengikut kehendak kita sendiri..Eset ada sesuatu perkara yang unik iaitu ia seolah-olah ada 'otak' yang akan menganalisis virus baru yang belum dikesan oleh mana-mana antivirus..mungkin kekurangan yang boleh dilihat pada Eset Smart Security hanyalah ia tiada parental lock/parental protection namun berkemungkinan besar pada masa akan datang kita akan dapat melihat ciri-ciri ini pada perisian Eset Smart Security..

Hac sarankan tolong jangan percaya kepada majalah-majalah, mahupun perbandingan antivirus terbaik yang dibuat oleh laman web yang mengaku laman bebas, yang membuat ujian untuk perbandingan tentang mana satu antivirus yang terbaik..ini kerana mereka semua ini tidak boleh dipercayai..mereka dapat komisen yang tinggi hasil dari promosi yang dibuat..kalau boleh mereka semahu-mahunya meletakkan Eset no 10 atau tiada langsung agar menampakkan antivirus yang lebih tersohor seperti Norton, Kaspersky, Bit Defender, F-Secure, Mcafee dan lain-lain..

Hmmm..Mr.Hac tak nak cerita panjang-panjang lagi, korang semua boleh muat turun perisian antivirus Eset Smart Security versi 4.2.71.2 beserta dengan Password Findernya sekali yang telah Hac muat naik dalam akaun mediafire..

cuma Hac nak ingatkan, jangan bimbang..nanti kalau lesen tersebut sudah tidak valid lagi atau sudah tamat tempoh penggunaannya, korang hanya perlu muat turun lesen yang baru menggunakan perisian TNOD tersebut..mudah kan?
Ok..sila klik pada pautan di bawah:


Klik Di Sini ---> Eset Smart Security 4.2.71.2.msi

Klik Di Sini ---> TNOD Username and Password Finder 1.4.0.15


Kalau ada yang tak tahu cara nak guna, sila tinggalkan komen di bawah ye..





Powered by Blogger.