Muat Turun Google Sniper Beserta Dengan Video

Salam kepada semua The Hykerz dan para pembaca sekalian..

entry kali ni Hac nak bagi kredit dekat Inpirational Efeks sebab bagi cadangan @ request dekat Hac untuk memasukkan entry ni..(ye la kadang-kadang blur jugak tak tau nak tulis apa, atau nak tulis yang mana satu pada masa tu)

Walaupun entry kali ni tiada kena mengena dengan Hacking, tapi blog My Hackers Are Here ni akan memenuhi arena tip n trik komputer sebab kalau duk cerita bab hacking aje, pembaca dari luar belum tentu berapa peratus..heheheh..

Jadi kita kembali kepada tajuk entry..sebenarnya entry ni diminta baru sekejap tadi aje..Hac tak sempat nak kaji sampai habis..(ye la..baru berapa minit aje sebelum ni entry ni di-request)

Hmm..oleh itu, Mr.Hac hanya mampu bagi pautan untuk korang semua muat turun e-book Google Sniper beserta dengan videonya sekali..dan Hac minta maaf la sebab tak sempat nak muat naik ke dalam akaun mediafire Hac..ni fail yang berada dalam akaun enterupload..laju jugak la kalau download..


Google Sniper with Additional Videos part 1 (Klik di sini)


Google Sniper with Additional Videos part 2 (Klik di sini)



Ok..jangan lupa tinggalkan komen ya..





Powered by Blogger.