Penukaran Alamat & Domain My Hackers Are Here @ MyHAC

Salam semua..heheheh..kali ni hanya nak bagitau yang alamat blog ni bakal ditukarkan lagi kepada www[dot]myhackersarehere[dot]com
aku dah pun bayo untuk domain baru tu..tunggu aje la ye bile secara rasminya alamat blog ni ditukar..

kalau ikut pada ceritanya, ni kali ke 3 blog ni tukar alamat..dulu aku letak hackersishere..bila aku semak kembali grammar, ternyata aku tersalah letak 'is' yang kemudiannya digantikan dengan 'are'..
namun hackersarehere[dot]blogspot[dot]com dah ada orang guna..jadi aku pun fikir punya fikir, tu yang dapat myhackersarehere[dot]blogspot[dot]com tu..'my' tu mewakili Malaysia la..
dan juga bererti 'Hacker-hacker Aku Ada Kat Sini!'..heheh..

Kali kedua iaitu semalam..aku tengah bosan takde buat apa, aku tengok url blog ni panjang sangat (ayat nak tukar la tu)..bila taip kat dalam shoutbox
(C-BOX terutamanya sebab C-BOX kena taip semula semua maklumat) aku rasa jenuh pulak..lalu aku pun ambil keputusan tukarkan alamat dan domain blog ni kepada www[dot]myhac[dot]co[dot]cc

Aku tengok ramai betul yang bagi komen dan 'rachon' (racun) diriku supaya beli aje domain sendiri..bila aku fikir-fikir balik, logik juga..terima kasih la kepada Pendekar Berkuda, Melvister, dgodam dan juga darxniq yang telah berjaya merachon aku..heheh..

aku dah fikir panjang, aku terus aje sambar domain di Jiwa Host..
hari ni hari terakhir promosi untuk mendaftarkan domain sebanyak RM18 dengan kod promosi CNY10 beb! perbaharui setiap tahun RM27 aje! pegi sambor cepat! heheheh! :P





Powered by Blogger.