Perisian Untuk Menyorokkan IP Asal

Salam sahabat-sahabat My Hackers Are Here semua..pagi tadi aku ada buat posting mengenai perisian Invisible IP Map..namun, perisian tersebut aku cuma sempat cuba selama 1 malam sahaja..oleh itu, aku tak dapat kenal pasti lagi sama ada ia ada masalah atau tidak sehinggalah baru kejap tadi masalah tu dah timbul bila setting 'option.ini' tu dah tak valid lagi dah..lagipun version yang aku dapat tu dah lama dah..2.7..version terbaru ialah 2.9..
jadi, pada sesiapa yang dah download tu, aku bagi alternatif untuk korang semua ok..cuma perisian-perisian yang aku bagi kali ni pun aku belum sempat nak cuba habis-habisan lagi untuk kenal pasti punca masalah..

Aku nampak setakat ni, Super Hide IP 2.1.1.6 Portable yang betul-betul ok la
(ni pun version lama, tapi masih boleh pakai lagi..dan ia portable..maknanya tak perlukan installation..cuma kena pakai PATCH aje untuk buat ia jadi FULL VERSION..JANGAN UPDATE NOHHH...)
Version Super Hide IP yang terbaru pun ada, cuma kena install aje la..takde la portable macam version lama tu..aku akan sentiasa cari perisian-perisian macam ni..jadi jangan la risau...satu tak boleh pakai, aku cari lagi untuk korang..kat bawah ni link kepada perisian-perisian tersebut:



Super Hide IP 2.1.1.6 Portable (Klik di sini)


Super Hide IP 3.0.5.2 Portable (Klik di sini)


Super Hide IP 3.0.6.8 Silent Installation (Klik di sini)


Super Hide IP 3.0.6.8 Portable (Klik di sini)


Super Hide IP 3.0.6.8 by My Hackers Are Here (Latest) (Klik di sini)


Auto Hide IP 5.1.2.2 Portable (Latest) (Klik di sini)


Kalau ada masalah dengan link-link di atas, tolong maklumkan kepada pihak My Hackers Are Here (Melalui shoutbox pun boleh..)
Kalau ada masalah dengan perisian tu pula, boleh la sama-sama kita kaji kat sini..


-Kredit diberikan kepada Uploader asal




Powered by Blogger.