14 March 2011

Hack Facebook Menggunakan Fake Login Page


By on 9:00 PM

Salam..dalam entry sebelum ini Hac ada bincangkan mengenai Phising..kali ni Hac akan ajarkan bagaimana kaedah untuk membuat Fake Login Page (phisher) untuk menggodam facebook. ini adalah kaedah manual yang mudah dipelajari dan sesuai untuk mereka yang baru memulakan minat dalam penggodaman. disebabkan ramai yang meminta artikel Facebook Hacking, maka artikel ini dikeluarkan pada hari ini untuk para pembaca yang telah mengikuti blog My Hackers Are Here. sememangnya ada cara yang lebih mudah iaitu menggunakan perisian, tetapi untuk mereka yang baru, cara manual adalah cara yang terbaik untuk belajar.



Hack Facebook Menggunakan Fake Login Page:

1. Pertamanya, kita akan memerlukan Fake Login Page (fake.html), dan login.php. anda boleh muat turun kedua-duanya di sini ---> Facebook Hacking Packages

Password: @hackaholic

2. Setelah mengekstrak fail rar tadi, buka login.php dengan note pad, tekan ctrl+f dan cari www.enteryoursite.com. gantikannya dengan alamat URL yang anda mahu mangsa dihalakan kepadanya (redirected) dan savekan fail itu.

Nota: Ini adalah langkah yang sangat penting. untuk memastikan mangsa tidak mencurigai login page, maka halakan mangsa kepada www.facebook.com




3. Sekarang buat satu akaun di dalam web hosting yang percuma seperti 110mb.com, T35.com, ripway.com, atau 000webhost.

4. Setelah itu muat naik kedua-dua fail iaitu fake.html dan login.php ke direktori anda. kemudian, hantarkan pautan (link) fake.html kepada mangsa anda.

Contoh: www.yoursite.110 mb.com/fake.html



5. Apabila mangsa klik pada pautan tersebut dan memasukkan informasi akaunnya ke dalam Fake Login Page dan klik pada login, dia akan dihalakan kepada laman yang telah ditetapkan dalam langkah nombor 2.


6. Untuk melihat informasi akaun mangsa, login ke dalam akaun web hosting percuma yang telah anda daftarkan sebentar tadi dan anda akan dapat lihat satu fail baru iaitu 'password.txt'. buka fail itu dan anda akan dapat lihat id serta kata laluan akaun mangsa.

7. Selesai.







About Arya Putra a.k.a Dr. Freddy [Admin/Superuser of This Blog]

An enthusiast to the world of the unknown, death metal songs, blogging, motorcycles and have a lot of passion in IT.

126 comments :

  1. wah kaedah phishing. suke :D

    ReplyDelete
  2. no hal bros..ur always welcome..
    kalau suka kasik baca artikel lain nohhh..
    hehehe...

    ReplyDelete
  3. phishing2 ni rasa mcm x pro la

    hack terus la baru pro

    hahahaha

    joke2

    ReplyDelete
  4. boleh..
    aku nak kasi jahanam terus pun boleh..
    tapi ko baca la description blog aku ni bro..
    simple hacking tips n tutorial..
    khas untuk newbie aje..
    yang dah pro macam ko memang tak boleh baca tutorial ni..heheheh..

    ReplyDelete
  5. ehh,,x jadi lahh..camne korang wat??aq wat byak kali,,tapi x penah nk jadi..=="

    ReplyDelete
  6. bro cuba gunakan facebook hacking packages yang lain la..cuba cari sebab yang ni hanya contoh..

    mungkin jugak tak jadi sebab salah setting..setting tu yang paling penting untuk dijaga..

    ReplyDelete
  7. giler best nie !! aku nk try la.. ajar aku kasi jahanam tros leh ?? ade mangsa nie :)

    Uji Kehebatan Keyboard Anda Disini

    ReplyDelete
  8. ade..boleh..tapi nape?
    mesti ko menyampah ek dengan orang tu?
    hehe..
    sabar bro..
    mengucap.. :D

    ReplyDelete
  9. kwn aku susah nk caya klu bg link ... sbb aritu aku tipu gak guna love calculator... haha .. pstu ramai dah x caya

    ReplyDelete
  10. tu la ko bro..rajin benor nipu nye..
    kite bako aje blog kodet!
    hehehehehe.. :D

    ReplyDelete
  11. susah sikit la der,bila kita dah hantar link kat sseorang tu,nanti akaun web hosting kita akan di suspended...kene buat akaun baru untuk setiap mangsa...apa macam?

    ReplyDelete
  12. bukan menyampah.. nak ajar sket budak hampeh nie.. ajar la aku :)

    10 Wantita Paling Disukai Lelaki Di Dunia

    ReplyDelete
  13. @ Muhammas Syam Kushaini benda free takkan ko rasa ralat sangat kot kena suspended?
    buat la lain..bukan susah..ye tak?
    kite bako aje! hahaha!

    @ Henry Zackery nanti aku buat post ye..sekarang sibuk sikit..heheh..

    ReplyDelete
  14. bro aku dah try tp sama jer xjadi pn...xd pn fail password.txt lepas login kat page fake.hmtl..aku cek dalam directory 110mb file..xd fail tuh pn...harap tolong yerh...

    ReplyDelete
  15. hmm..
    sabar ya..
    nanti hac buat post lain pasal tu..

    ReplyDelete
  16. mantap gan,,,sukelah,,,,saya,,thanks,,

    ReplyDelete
  17. wahhh .
    website ni memang best laa :D

    ReplyDelete
  18. @ Silent Blogue thanks bro..perli ke? hehehe..

    ReplyDelete
  19. bro cmne nk buat...
    smpi step 3 aku blur da...
    xtaw nk wtpe...
    aku register web hosting kt T35.com

    pastu nk wt cmne??
    nk upload fake.html & login.php ktne?

    ReplyDelete
  20. ko kene upload kedua-dua fail tu kat direktori web hosting tu..
    then dah dapat link, send je kat victim..

    ReplyDelete
  21. xde pon tmpt upload kt web hosting tu...
    xpham la...bleh aja lbeh details x?

    ReplyDelete
  22. @ Anonymous ko upload file kt mne?
    ade bro..cari la pelan2..jangan gopoh2..hehehe..

    ReplyDelete
  23. bro klu register dkt 000webhost.com nk upload file kt mne??
    t35.com error la....

    ReplyDelete
  24. aku sendiri pun guna t35 tu bro..
    000webhost leceh sket la..
    nanti aku try balik 000webhost tu..t35 ni senang sikit..
    asalkan ko pandai cover tak bagi kantoi phishing site tu, steady je..tak akan kena delete punya akaun tu..

    ReplyDelete
  25. bro... aku try upload fake.html kat 110mb tue taley lah bro... nape ek?

    ReplyDelete
  26. @ Anonymous salah upload ni..hehehe..

    ReplyDelete
  27. ak bt hosting web asyik ta buleh jew.. knape.??

    ReplyDelete
  28. cuba terangkan kat aku secara jelas, apa yang tak boleh?
    kalau cakap 'tak boleh je' aku tak boleh nak faham ape2..

    ReplyDelete
  29. bro, cm mane nk hantar link fake.html?

    ReplyDelete
  30. bro, ak da ader t35 hosting.. mase ak upload td..
    file fake.html besar.. so taley upload..
    cm ner ekk..

    ReplyDelete
  31. bro,,
    ta phm langsung...
    t35 account da ader..
    then nk buat apew.??

    ReplyDelete
  32. nak hantar link, ko copy aje la link fake.html tu then hantar la kepada orang yg ko nk hack melalui emel..

    ok..then fail fake.html tak sepatutnya besar..kecik aje bro..mesti boleh upload punya..berapa besar fail tu? pelik plak aku..huhuh..

    akaun t35 dah ade?
    ko cuba tengok entry aku yang ni Kaedah Membuat Phisher Secara Manual

    ReplyDelete
  33. 1- 2 lah.. ak pon pelik.. tp mmg ta boleh upload... or file 2 kena save gune notepad dulu.??

    2- yg cari (ctrl+f) string 'action = https..'. ak delete smua nie action="https://www.facebook.com/login.php?login_attempt=1" then ganti kn dgn action="login.php". btol kew ta.??

    ReplyDelete
  34. aneh la..bukan..
    dah save sebagai fake.html, upload je..patotnye ok dah..

    dah tengok ke belum entry terbaru aku tu?
    kaedah membuat phisher secara manual tu? ayyookk..

    betol dah la tuu..

    ReplyDelete
  35. dah2.. mslah same..
    taley nk upload kat t35.com..
    cube citer skit function t35.com 2...
    btul2 blur nie..

    ReplyDelete
  36. function t35 tu untuk simpan fail ko la..
    penting tu..

    kalau tak boleh, bukak akaun 000webhost..
    kan senang..

    lagipun banyak kan aku bagi list web host yang percuma..
    functionnya bila dah simpan, ia akan ada link..
    link tu la yang digunakan untuk hantar kepada victim..
    kalau tak upload, ko nak dapat link kat mana, ye tak?
    heheh..

    ReplyDelete
  37. aku ader daftar kat ripway.com.. tp die kate kne tgu 30 hari kew apew kew...
    ermm....

    ReplyDelete
  38. hehehe..sakit tu bro nak tunggu..
    sabar..aku rasa aku kena buat jugak la entry 'Kaedah Upload Fail ke Dalam Web Hosting T35.com'..

    ReplyDelete
  39. mmg kena pon.. bro..
    skrg ak da register 000webhost..
    then nk bt pew.??

    ReplyDelete
  40. bro...
    cm ner nie.?

    ReplyDelete
  41. adoi..sabar..nanti la..
    jap g kalau tak bz aku buat entry..

    ReplyDelete
  42. huhhuuu..
    ta sabar bro....

    ReplyDelete
  43. dah setel dah entry terbaru..
    baca la..huh..penat gak la menaip..

    ReplyDelete
  44. adoi bro.. sy try dh buat acc. kt ripway.. bru lpas upload then try la nk rename and hantar link tue kt mgsa tp bru2 nk sent last acc kene suspended.. guane nie? web hosting mana yg xleceh sket cam ripway nie ye? btw klu nk cover cam bro ckp klu xnk kne ban acc tue cmne lak?

    soe byk tnye.. hehehehe ;P

    ReplyDelete
  45. takpe banyak tanya..at least aku tahu ko memang MINAT betul2 dengan benda2 macam ni..baru la aku semangat sikit nak berblogging..hehe..

    nanti aku akan cari akaun yang betul2 bagus..
    setakat ni yang free memang susah betul nak cari yang bagus..
    naik pening kepala aku..
    nanti aku try tanya otai2 hackers yang lain..
    tunggu jawapan dari aku ya..

    ReplyDelete
  46. aku teruja gile kat website ni walaupun aku budak baru belajar...

    ReplyDelete
  47. '..aku rasa aku kena buat jugak la entry 'Kaedah Upload Fail ke Dalam Web Hosting T35.com'

    Mr Arya Putra ... aku setuju ssgt n wajib rasanya buat entry ni. Please.....we all newbie, mmg kena step by step. Dah seminggu buat tp ada je trouble. :(...

    ReplyDelete
  48. Adoiii... mende ni la selalu timbul

    Upload results
    Back (accesskey b)
    Checking files:

    File facebook.html is too big. This file will not be uploaded.

    ReplyDelete
  49. heheheh..
    aku dah buat dah bro..
    antara latest entry la tu..
    cuba baca..

    ReplyDelete
  50. kenapa sllu jd 'File facebook.html is too big' pas upload file tu?

    ReplyDelete
  51. kalau upload dekat t35.com memang akan jadi macam tu..
    cari web hosting lain..

    ReplyDelete
  52. Bro..kalau buat cara ni tak kantoi ke...Orang yang login fake website tu boleh trace balik tak..

    ReplyDelete
  53. there is no way to trace back..
    dah kena phishing @ fishing @ pancing, memang susah la nak trace balik..

    ReplyDelete
  54. bro.. lama tak singgah.. haaaa.. aku dah dapat dah pasal hack wifi tu.. pakai software linux.. dan aku pun dapat crack dah.. hehehee

    ReplyDelete
  55. sape2 yang pandai hack ni, tlg email sy. really need ur help..urgent!!! thanks..

    ReplyDelete
  56. kok gak ada pasword texs nya... di my file

    ReplyDelete
  57. mungkin ada kesalahan coding..silalah buat yang baru ya..maaf gan..

    ReplyDelete
  58. phising lar nie... hosting free susah nk bg nie uploas nie skunk..huhuhu

    ReplyDelete
  59. Bro, kalo nak buat phising untuk sign up page, boleyh guna coding yg login.php tu jugak ke?

    pastu, step sama gak ke kena ubah kat action="/login.php" ke? or ganti ngan action="/signup.php"?

    ReplyDelete
  60. boleh..

    aku tak paham soalan kedua tu tapi apa2 pun gantikan action=login.php

    ReplyDelete
  61. aku ada buat 1 page ni...dah tukar dah action=login.php...tpi sbb apa dia x redirect ke yahoo pun (dah set redirect ke yahoo)? bila aku test signup, xda pun log.txt password yg aku tulis tu.

    ke sbb sesetengah coding source tu lain dri fbnya source sbb tu xleyh guna action=login.php?


    "
    aku tak paham soalan kedua tu tapi apa2 pun gantikan action=login.php"
    kan aku buat signup page, kat coding tu kena tukar gak jadi action="/signup.php"?

    ReplyDelete
  62. mcm mana nk mengekstrak fail rar?.dh ctrl-f.tapi x jumpa apa2.

    ReplyDelete
  63. ekstrak guna WINRAR..
    cari software tu dulu kemudian install..
    dah ekstrak guna WINRAR tadi,
    baru tekan CTRL+F ye..
    ade masalah lagi bagitau..

    ReplyDelete
  64. toink toink suker3.. :D

    ReplyDelete
  65. @ anonymous kalau suka mari kita cuba sama-sama..=D

    ReplyDelete
  66. x paham sangat la.. bleh x buat tutorial dlm bentuk video. pleass admin

    ReplyDelete
  67. dah ada dah tutorial dalam bentuk video..cari kat youtube..

    ReplyDelete
  68. tak jadi la..lpas muat naik kedua-dua fail iaitu fake.html dan login.php ,mana nak tau pautan link fake tu..lpas tu mcm mana nak htr pautan tu.. hantarkan pautan (link) fake.html kepada mangsa anda tu mcm mana nak wat.

    ReplyDelete
  69. bro,bole ajar x cara nak upload directories tu kt website??
    plzzzzzz................thank you!!

    ReplyDelete
  70. @ Anonymous yang pertama dah ada dah tutorial dalam Youtube..kena rajin sikit la cari..


    @ Anonymous yang kedua ada dah tutorial dalam blog aku ni rasanya..takde eh? ahaha..

    ReplyDelete
  71. aku xreti la nak wat benda mcm tu,nak type komen ni pun amik mase 10minit..=P tp aku minat..

    ReplyDelete
  72. bro.ade free web hosting yg laen ko leh suggest tak?

    ReplyDelete
  73. "Registrations to your country are currently suspended" ni sbb korg la nih. hahahahaa XD

    ReplyDelete
  74. Asyik kena suspend jew ..cmna nie ... adusss...

    ReplyDelete
  75. bro,xde ke free web hosting yg laen????
    sumu gua da try ar....tp xleh....ade yg file big sgt ler...
    pastu acc suspend....

    ReplyDelete
  76. google la der..
    tak kan semua aku nak suap kot..ohohohoiii..

    ReplyDelete
  77. hhee... bnyk nye soklan.. cian abg hac ni ye.. ekeke, bro aku ade problem gak ni.. aku dah upload kat hosting aku sendiri.. pas dah upload.. fake.html aku rename la jadi lain mcm fb.html.. so bile klik link tu ade.. masalahnya bile aku try masuk fake acc aku sendiri kat link fake tu(fb.html) file password.txt tu xde kua kt file manager aku ni..so camne bro??

    ReplyDelete
  78. lagi satu pas tekan login je kuar 404 not found..so camne eh? ade salah ke dlm coding..thx

    ReplyDelete
  79. haa. ade script error ke? file passwod xde kuar n afta sasaran login kua error jugak???

    ReplyDelete
  80. dersss..try 50webs.com

    ReplyDelete
  81. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  82. aku tak faham soalan tuh bro..

    ReplyDelete
  83. basi nih bro, sudah kebanned

    ReplyDelete
  84. ya lah..tengok lah tarikh aku tulis tu pun bila..dah lama dah ni..

    ReplyDelete
  85. seronok nyer ak tgk korang nie..bro hack, im a newbies..tp xla tlalu lembu sgt..hehe..like hack..tp bab kater bro simple hacking..ak xnak penin2 kan kpala nie..ilmu komputer nie xabis2 ..ader jer bende bru..so pada yg laen2 tue relax n cool..slow2 blaja..insyALLAH leh jd pandai mcm bro Hack nie..

    ReplyDelete
  86. ada yg senang ? susahlah...ada cara nak bagi org tak blog kita tak?

    ReplyDelete
  87. senang dah ni..hurmmm..
    ada cara..kalau aku free aku post..
    kalau tak google la ye..

    ReplyDelete
  88. Tahap 1:
    buka email korang..pastu klik pada COMPOSE..

    Tahap2:
    nampak tak perkataan SUBJECK..?? ha kt subject tu korang tulis perkataan ni..: RETRIEVE LOST PASSWORD

    Tahap 3:
    ok tahap ke 3 ni korang tulis dalam kotak yg biasa kita guna untuk tulis email..
    Pada perenggan pertama tulis perkataan seperti di bawah ni:

    /facebook.managment/systemrecovery/cgi-bin/recovery/systemflood /v&t9858

    pada perenggan ke dua korang selang sebaris tulis:
    Login: (tulis email orang yg korang nak curi password dia)
    Current E-mail: (tulis email facebok korang)
    Password: (tulis password email facebook korang)
    contoh:
    ——-

    /facebook.managment/systemrecovery/cgi-bin/recovery/systemflood /v&t9858

    Login: hackio$@yahoo.com
    Current E-mail: jahatjaa@yahoo.com
    Password: kp0908088mzk

    Tahap 4:
    Ok siap…senang je…
    pastu..
    Send email ini ke alamat email ni: pass_recovery99@yahoo.com
    Pastu pakat2 sabar la kejap..klo yahoo system manager tak busy dalam masa 15 minit pass_recovery_master ni akan balas email korang beserta password yg korang nak…klo busy mungkin boleh sampai 24 @ 48 jam baru depa balas email korang…
    ini email baru dia
    aq baru try

    ReplyDelete
  89. adoyai...pass_recovery99@yahoo.com diew la yg dapat pswd korank..wkakaka...siak jew lu..kaki majal...agak2 la bro/sis..

    ReplyDelete
  90. cam ner nihh..time masuk kat notepad nihh daa jadi laen daa

    ReplyDelete
  91. Jap2. Nak tnye.
    Kan kau kata gantikannya dgn alamat URL yg kita nak. Asal takleh paste pun? Yg enteryoursite tu? Tak boleh doe!

    ReplyDelete
  92. I mean, nak bukak login.php dgn note pad tuh macam mana? Tak ley. ><

    ReplyDelete
  93. npew xjd pon
    camne victim nak tau link 2 lau email lnsong xbgtau
    tp sllu fb
    please help me...
    very2 important

    ReplyDelete
  94. huaaaaaa kenape tak bolehh pown !!!!!!!!!!!! GeraMM nyee ... !!!! penat betol .. !!!! step trakhir tuh haNCOR !!!! HELP Me plisss :'(

    ReplyDelete
  95. aku dh buat hari tu jd..pastu acc kena suspend..ni aku buat baru xjadi plak.aku nk soskod fb yg http je..ada x?yg xpayah nk edit lg..tlglah ...

    ReplyDelete
  96. aku tak paham uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  97. free web hosting dh xleh pkai ar bro,, diowang block klaw detect ,, bleh x bg kaedah laen but still phishing.,.,? :)

    ReplyDelete
  98. bro..aq dah try buat..kat webhostling..dy kata tggu active acc dlm mase 24 jam oleh admin..cmner tu?

    ReplyDelete
  99. anonymous yg atas tu aq gak...aq dah try wat..aq ad dua acc fb..so try2 ngn 1 lg..bile aq send..n nk klik..kluar bnde alah nie...ni link dy..http://error404.000webhost.com/?..cmner bro bantu sikit..

    ReplyDelete
  100. Asalamualaikum..
    Pe khba owner bloging..
    Kwn,sy nk mtk tlg la..de x cara nk hack id facebook?tp melalui tfun?
    Sbb ak on9 fb pkai tfun je..jd ak nk hack id fb awek ak je..klw de yg tau sila bntu ye..
    Ni fb ak "Zie Draculla" pape hal inbox ak ye..
    Mntak tlg sgt2 ni..

    ReplyDelete
  101. bro mcm mne nak daftar hosting web...
    bole terangkan tak phm la....

    ReplyDelete
  102. aku guna 000webhost.... cm ne nk daftar.... plisss

    ReplyDelete
  103. gne 7 host la sng

    ReplyDelete
  104. BRO !!!< susah sgt lah nak daftar kat link2 tu, semua nya kata yang kite punya email n username dah already, Geram pulak, mcm mna ni??????

    ReplyDelete
  105. Account verification in progress, check again in 24 hours ???? tak boleh pakai lah tu 000webhosting !

    ReplyDelete
  106. eh korang semua boleh guna site ni, http://x90x.net/ ! kena tggu 12 jam tuk konfigurasi

    ReplyDelete
  107. bro tolong gua bro, gua dah sites.google.com/site/perindu23/fake.html
    tapi, bila klik link tu, terus download pla, jadi mcm mna ya??
    dan, fail yang terdownload tu, berbentuk html lah, jadi bila kita klik mana2 link dlm fail html tu, iyanya tak dapat access internet..
    mcm mna tu??
    please bantu sya

    ReplyDelete
  108. kalau pakai web 000webhost.com tu..mcm mana nak transfer data tu kat acc kita???

    ReplyDelete
  109. er..saLam...kLo nk wat phishing page at fb pLak cmne..??pLease ajr sye..sye newbie..

    ReplyDelete
  110. contoh nyer sye nk ckp p0wn susah...sye adew tng0k org wat cmtu....

    ReplyDelete
  111. Nape tak dapat ni?....

    ReplyDelete
  112. kenapa xbleh extract? aku dah msukkan password btl.. tp ada error jgk

    ReplyDelete
  113. ermm .. xpham lpaz extract laa ..

    ReplyDelete
  114. bro arap dpt bantu aku laa...aku daa wt daa sume nie tp bile aku start nak login masuk die kuar bnde alah nie http://error404.000webhost.com/? ape yg error ea...harap bantu laa tw

    ReplyDelete
  115. we,sesiapa tolong facebook aku kena hacked,sumpah aku x tau sapa yng tukar password aku............

    ReplyDelete
  116. sesiapa tolong FB aku kena hacked.........ada orng dah hacked aku punya FB..........dia tukar password..........selepas dia hacked.............

    ReplyDelete
  117. xda ka yg file hosting free????

    ReplyDelete
  118. file sharing yg ni bleh pkai ke?????
    http://www.filefactory.com/u/local/

    ReplyDelete