Hack Remote Computer Dengan Menggunakan Ardamax Keylogger

Ok semua The Hykerz dan para pembaca..Mr.Hac nak sambung tutorial mengenai kaedah penggunaan Ardamax Keylogger yang Mr.Hac dah bagi korang muat turun sebelum ni di sini ---> Muat Turun Ardamax Keylogger


Apa yang diperlukan?


1. Ardamax Keylogger

2. Akaun Ftp - korang boleh buat secara percuma di sini ---> Drivehq

3. Binder. korang boleh muat turun di sini ---> Perisian Binder Untuk Mematikan Pendeteksian Antivirus Terhadap Keylogger


Kaedah menghantar keylogger kepada mangsa:


1. Selepas pemasangan (installation) Ardamax Keylogger, klik kanan pada ikon dan pilih 'Enter registration key'. masukkan maklumat yang diperlukan (ada disertakan dalam fail yang Hac bagi korang muat turun)



2. Kemudian klik pada ikon dan pilih remote installation, dan klik next dua kali. tandakan kesemua kotak seperti yang ditunjukkan dan klik next.



3. Klik enable dan masukkan kata laluan supaya tiada sesiapa yang dapat membuka keylogger. klik next sebanyak 3 kali dan tandakan send logs every, setkan masa sebagai contoh 5 minit, pilih Ftp sebagai 'delivery method', klik next.



4. Masukkan kesemua maklumat akaun Ftp yang telah dibuat sebentar tadi, klik next.
sebagai contoh Ftp host - ftp.drivehq.com , Remote folder -/logs ,Username - test



5. Ok..sekarang tandakan kesemua kotak, klik next. Setkan masa untuk 'capture screenshot'. klik next, dan tukarkan ikon kepada ikon yang korang mahu, klik next, dan klik Finish.



6. SEKARANG, sila ikuti tutorial untuk menjadikan keylogger ini bebas dari pengesanan virus di sini ---> Perisian Binder Untuk Mematikan Pendeteksian Antivirus Terhadap Keylogger. sekarang, keylogger ini sudah kebal dari ancaman antivirus.

7. Setelah itu, hantarkan keylogger tadi kepada mangsa, sama ada melalui e-mel, ataupun muat naik ke dalam mana-mana web penyimpanan fail seperti mediafire dan minta mangsa untuk memuat turunnya. sebaik sahaja ia dijalankan, setiap keystroke yang telah ditaip oleh mangsa akan dihantarkan ke akaun Ftp korang. boleh juga pilih untuk dihantarkan ke e-mel. tapi buat lah seperti yang Mr.Hac ajarkan ni. lebih mudah..heheheh..



Ok..sila komen! 3 entry HACKING dalam sehari tu!







Powered by Blogger.