Cara Melajukan Internet Dengan TCP Optimizer

Entry Cara Melajukan Internet/Cara Menambah Kelajuan Internet ni dah masuk versi yang keberapa pun Hac dah tak ingat..tapi kali ni kita akan melajukan internet dengan satu aplikasi/perisian kecil (saiznya yang kecil, hanya 644kb sahaja). ianya adalah TCP Optimizer yang sudah masuk versi 3.0.7 (pada waktu entry ini ditulis).






Hac tak pasti sama ada entry ini pernah ditulis atau tidak..tapi anggap sahaja lah ianya entry yang baru..ye la..baru tulis! hahaha..

Nak menggunakannya sangat senang..tak perlu setting apa-apa..hanya tandakan (tick) di ruangan Choose settings itu pada kotak Optimal dan klik Apply changes.


Muat turun perisian ini di sini ---> TCP Optimizer v3.0.7




Powered by Blogger.