Perpetual Traffic Formula : Why Google is Broken and SEO is KING?

Salam..Perpetual Traffic Formula : Why Google is Broken and SEO is King??
inilah dia tajuk yang ingin Hac persembahkan kali ni..dah lama Hac hold artikel/entry ni sebab Hac nak kena kaji dulu Perpetual Traffic Formula ni baru boleh present kat orang lain kan..



Dalam Perpetual Traffic Formula Report yang Hac dah compiled-kan, Hac akan berikan kepada anda semua beberapa video, e-book dan perisian Cherry Picker yang akan mengajar anda semua tentang kaedah Seach Engine Optimization (SEO) melalui teknik Perpetual Traffic yang mana teknik ini telah diasaskan oleh Ryan Deiss..

Di dalam video-video, dan laporan melalui e-book tersebut, anda semua akan belajar tentang:

1. Kenapa Google versi terbaru ini lebih mudah di 'godam' dengan sedikit teknik (Perpetual Traffic Formula), dan juga menggunakan tools dari Google sendiri untuk 'mengalahkan' Google!

2. Apa maksudnya mengalahkan Google? ianya adalah kaedah untuk 'memaksa' Google 'menghantar' 1000 trafik sehari = 24/7..secara percuma..

3. Mendapat tempat teratas dalam google, dengan kata kunci yang sesuai, semuanya PERCUMA..

4. Mempelajari CRACK algorithm oleh Google yang terlalu besar 'kesalahannya' sehingga ia sukar untuk diperbaiki oleh Google pada masa ini..kesalahan itulah yang dimanipulasikan oleh pakar SEO diluar sana..

5. Mendapatkan dan menaikkan page rank BLOG atau WEBSITE anda.

6. Mempelajari kaedah penggunaan perisian Cherry Picker.

7. Mempelajari kaedah penggunaan Authority Codes.

8. Mempelajari 3 ranking utama yang akan digunakan dalam formula ini untuk mendapatkan kedudukan teratas pada senarai carian Google.

9. Kesemua teknik ini dipersembahkan kepada anda dengan PERCUMA! itu yang paling penting!

p/s: walaupun ada beberapa bahagian yang dikatakan perlu dibayar, tetapi versi percuma ini sudah cukup untuk mengajar kita apa itu Perpetual Traffic Formula.

9. Anda boleh muat turun Perpetual Traffic Formula Report
di sini ---> Perpetual Traffic Formula


susah payah Hac upload fail ni, kasik komen yang memberangsangkan
semangat sikit eh kawan-kawan..jangan tau nak kritik aje..
kaji dulu benda ni..ok..
kalau Hac tak share, korang pun tak tau ape benda Perpetual Traffic Formula ni kan?
sekian sahaja buat masa ni..
salam hormat dari Hac..


(Pesanan Penaja : Terdapat ralat pada ejaan nama Ryan Deiss dalam 'Read Me 1st' yang telah dieja sebagai Ryen Deiss..harap maklum..)




Powered by Blogger.