Ping Device : Laman Untuk Ping Blog Anda

Salam untuk semua The Hykerz dan para pembaca blog Mr.Hac..oh..maaf..sekarang, nama followers blog Hac adalah The Aryan Nation..nama tu nampak lebih matang berbanding sebelumnya..
Orait..untuk hari ni Hac nak berkongsi tentang satu laman untuk kita semua membuat Ping untuk blog kita tanpa ada sekatan iklan ataupun captcha..





Klik Di Sini ---> Ping Device


Berikut adalah senarai enjin carian dimana ping tersebut akan dihantar:


Weblogs.com, Blo.gs, Technorati, Feed Burner, Syndic8, NewsGator, My Yahoo!, PubSub.com, Blogdigger, BlogRolling, BlogStreet, Moreover, Weblogalot, Icerocket, News Is Free, Topic Exchange, Google Blog Search ,Spinn3r, Bloglines, AideRSS, SkyGrid, Bitacoras, Collecta, Audio.Weblogs, RubHub, GeoURL, A2B GeoLocation, BlogShares.


Pssssttss...korang boleh nampak kat screenshot tu yang Hac memang dah tak pakai web browser lain..
Lunascape memang terbaik! Kat situ boleh nampak Lunascape memang cantik selepas ditukar skin-nya!
kalau korang perhatikan betul-betul, korang akan nampak garisan berwarna cyan/biru laut..itulah dia Sandboxie! sangat berguna untuk mengelakkan PC korang daripada terkena serangan malware..yeah..



Powered by Blogger.