Angry Birds For PC Portable 2011



Hahaha..perlu ke Hac terangkan lagi pasal game Angry Birds ni?
Hac ada Angry Birds For PC Portable dan ia dah pun dimuat naik ke akaun mediafire Hac..apa lagi? sedut la jangan tak sedut!


Sedikit Penerangan:

Angry Birds, merupakan puzzle video games yang dibangunkan oleh Finland, Rovio Mobile. Seperti yang saya ketahui lagi, games Angry Birds ini sekarang, games yang paling diminati sekarang dan banyak memerlukan kekuatan mentaliti untuk melepasi semua halangan yang terdapat pada setiap peringkat dalam games tersebut.

Karakter kartun yang ditampilkan dalam games ini adalah burung dan babi (makhluk warna hijau). Cara permainannya hanya melepaskan tembakan burung kepada binaan kawasan babi tersebut. (macam berani mati lak burung-burung ni). Pada awalnya permainan ini hanya tersedia bagi pengguna Smartphone, tapi untuk versi PC pun sudah ada.

Untuk pengetahuan korang semua, game ni memang menarik dimana pemain memiliki beberapa “burung gila” untuk target “binatang hijau” itu dalam memusnahkan bangunan binatang terbabit. Terdapat banyak hints dalam Youtube sekiranya korang gagal menggunakan kreativiti anda dalam menyelesaikan, bagaimana nak meruntuhkan struktur bangunan yang berlainan apabila semakin meningkat tahap (stage) tersebut.

Sumber artikel diambil dari sini ---> Angry Birds: Game Popular Pada Masa Kini



Klik di sini ---> Angry Birds For PC Portable 2011


Klik di sini ---> Angry Birds For PC Portable 2011 (MacOSX)



Powered by Blogger.