BLOGLIST FAIZAL FREDLEY DOT COM

Salam..tengok banner kat bawah rasanya ramai betul yang kenal dengan beliau ni kan..
jadi Hac tetap tak mahu lepaskan peluang untuk beramah mesra dengan beliau..heheheh..
satu hari nanti, bila followers blog ni (The Aryan Nation) dah cecah 1682 (sama jumlahnya dengan followers blog beliau) baru la Hac akan ada keberanian untuk buat Segmen-segmen macam ni..eerrr..aduh..bila penulis IT menulis benda lain, memang akan melalut..





Dalam syaratnya, bro Faizal minta supaya sesiapa yang ingin turut serta supaya menyebut SAYA NAK JOIN BLOGLIST NI..tu je katanya..aish..asihwarya rai..betul ke ni?
so dah siap la entry Mr.Hac malam ni?ok..



Powered by Blogger.