Maaf sila aktifkan javascript.

E-Book Anonymous Surfing : Ciri Utama Seorang Penggodam

Assalamualaikum..setelah berhempas pulas, akhirnya siaplah sebuah e-book yang telah dikarang sendiri oleh Mr.Hac, e-book yang bertajuk Anonymous Surfing : Ciri Utama Seorang Penggodam..

E-book ini telah ditulis oleh Mr.Hac bermula pada pagi tadi, dan reka bentuk kulit muka hadapannya (e-cover) juga dibuat setelah siap Mr.Hac menulis..letih juga la rasanya! jadi kalau e-cover tak cantik, jangan marah aaaaa...E-Book cover updated:


E-Book cover by Togi Tan


Bukan niat Hac nak siapkan secara terburu-buru tetapi Hac mengejar masa..rugi rasanya kalau ia siap lambat..tetapi yang paling penting sekali ialah, e-book ini Hac nak berikan secara PERCUMA sahaja kepada anda semua!

Sekiranya ada KESILAPAN EJAAN, atau sebarang bentuk kesilapan yang lain, Hac nak minta maaf banyak-banyak (biasa la..taip nak laju!)..Hac harap anda semua suka dengan 'hasil tangan' pertama Hac ini!

E-book yang Hac tulis ini merangkumi kesemua penerangan mengenai kepentingan melayari laman-laman web secara anonymous (tanpa nama @ IP palsu)..segala yang perlu Hac terangkan, sudahpun ditulis..namun sekiranya ada penambahan, Hac tidak akan teragak-agak untuk menulis e-book buat kali kedua (sebenarnya ketiga kerana sebelum ini Hac pernah menulis sebuah e-book untuk blog lama Hac..namun tak jadi untuk dijual kerana market yang rendah)


Ok..jangan bertangguh! jom sama-sama kita baca hasil karya Mr.Hac!
Sebarang komen dan cadangan adalah amat dihargai dan dialu-alukan!


Muat turun di sini ---> Anonymous Surfing : Ciri Utama Seorang Penggodam

UPDATED!

Mr.Hac ada betulkan sikit-sikit kesalahan ejaan dan juga ralat perkataan dalam e-book Mr.Hac tu..
maaf la ya..

muat turun di sini ---> Anonymous Surfing : Ciri Utama Seorang Penggodam
Powered by Blogger.