Maaf sila aktifkan javascript.

Internet Download Manager Patcher/Cracker For Lifetime Use!

Salam..yeah! Mr.Hac kembali lagi hari ni untuk berkongsi satu aplikasi ringkas yang sangat berkesan untuk crack Internet Download Manager (semua versi) supaya dapat digunakan dalam versi penuh (full version)..menarik tak?? hahaha..mestila menarik! siapa yang tak suka barang percuma kan?
mari kita tengok pratonton gambarnya!Pernah baca tak entry Mr.Hac Kaedah Untuk Hack dan Crack Internet Download Manager Secara Manual?

Kalau belum sila baca sekarang dan lepas baca baru datang balik ke entry ini ya!
sebabnya ia ada kaitan dengan entry tersebut..kaedah hack dan crack IDM secara manual, telah dijadikan dalam bentuk perisian/aplikasi mudah supaya lepas ni kalau nak anda mahu crack/patch IDM tak perlu lagi buat secara manual..anda dapat melakukannya dengan menggunakan patcher ini..

Kalau anda mahukan keygen (key generator) sila muat turun di sini ---> IDM 6.05 Key Patch

Keygen ni gunakan ketika IDM meminta butir peribadi yang baru selepas ia mengesan serial key yang palsu berada dalam IDM yang kita gunakan..

Selepas memasukkan serial key yang terhasil dari keygen itu tadi, gunakan patcher yang Mr.Hac nak berikan ini..selepas itu IDM tidak akan dapat mengesan lagi serial key palsu tersebut apabila fungsi untuk mengesannya telah dimatikan oleh patcher..
Penerangan asal, tentang cara aplikasi ini berfungsi boleh dilihat di sini..

Muat turun di sini ---> IDM Crack 4 Lifetime by My Hackers Are Here


Cara Menggunakannya:

Paparan antaramukanya sangat mudah..hanya ada dua button utama iaitu Start dan Update..

Start - Untuk patch/crack IDM supaya dapat digunakan dalam versi penuh.

Update - Untuk mengemaskini versi IDM yang terbaru..selepas kemaskini, sila patch semula (klik Start)
Powered by Blogger.