KEPADA PEMPLAGIAT, COPY-PASTE, BLOGGER HACKER WANNABE!!!!!

Aku memang panas hati..sungguh aku PANAS!!!
Masuk ni aja dah beberapa blog aku jumpa duk COPY-PASTE artikel dalam blog aku ni tanpa menyatakan sumber asal, kemudian dengan selamba buat macam entry tuh BAPAK KAU YANG TAIP!!! yang dah ubah balik bagi kredit ke, hape ke, takpe jugak, ni tak..kau main-main dengan aku ya??




Aku taip penat-penat, seluruh ilmu, idea, dan hasil kajian aku curahkan kat dalam setiap entry aku tapi kau sedap-sedap bapak kau aje duk copy paste kan???
Apsal?? bengang ayat aku kasar sangat?? abeh perbuatan ko duk copy paste entry aku, tanpa menolong aku walau dengan satu backlink, dah tu 100% entry tu ko tak ubah, kalau ubah pun tang nama MR.HAC ko ubah bagi jadi nama ko, ko fikir aku tak boleh detect la??? sedap je ko tumpang SEO dari entry aku, lepas tuh nama followers blog aku ni pun ko tak tukar?? (The Hykerz)

Wei nama-nama yang aku nyatakan kat bawah ni, sama ada ko nak link balik entry-entry yang ko dah copy paste tuh ke blog aku, ataupun delete balik semua entry-entry tu, sila berbuat sedemikian sebelum aku bertindak kurang waras!!



BANGSAT PERTAMA!!

BANGSAT KEDUA!!! (REMOVED : dia dah minta maaf..)


Kat blog dorang ni korang boleh tengok sendiri apa yang aku katakan..berapa banyak dah entry aku yang dorang dah copy..then tengok sendiri, berapa peratus persamaan dengan entry yang asal..aku tak kisah kau orang nak copy paste 360% sekalipun tapi tolonglah!! give me back my right and that is my backlink you idiot!!! dah la main copy paste aje, dah tu plak buat macam entry tu bapak ko sendiri yang taip plak! seronok nampak???




Powered by Blogger.