Mari Sertai Blog Pilihan Malaysia


Klik sini ---> BLOG PILIHAN MALAYSIA



Salam..hari ni masa berjalan-jalan, jumpa la blog ni..jadi Hac nak buat entry ringkas sikit mengenai Blog Pilihan Malaysia ni..hmm..

Blog My Hackers Are Here telah dibangunkan, ditulis, direkabentuk (aiceh..) pada hari Ahad, 16/01/2011. Blog ini tergolong dalam kategori Blog Tutorial Pilihan..Hac membuat blog ini dengan tujuan untuk berkongsi segala maklumat yang ada mengenai dunia Hackers dan Crackers dengan harapan para pengikut dan pembaca blog ini dapat mengambil manfaat dan mengetahui keadaan yang sebenar tentang dunia underground hackers mahupun crackers.

Tanpa IT, dunia ini tidak akan lengkap dan kemajuan tidak dapat dicapai..besarlah harapan Hac agar blog ini menjadi pusat rujukan untuk ilmu-ilmu berkaitan bidang IT..lagi pula, sejak kebelakangan ini dunia kerap dikejutkan dengan akaun-akaun FB YANG TELAH DIGODAM oleh para hackers sama ada dari dalam mahupun luar negara..tidak kurang juga dengan Sony Playstation Network yang juga telah digodam dan ini memberi ancaman besar kepada para penggunanya..

Hac berharap agar semua kawan-kawan menyokong blog Hac serta niat murni Hac untuk memperjuangkan ilmu IT..semoga anda semua semakin terbuka mata dan hati untuk mendalami ilmu IT yang sangat menarik ini! jadi tolong la undi blog Hac ni ya!
(skema gila lah ayat aku)


Kawan-kawan yang Hac ingin tag ialah:


1. Abgteror


2. Freaky


3. Kak Pah



(Dorang ni mesra alam sikit..jadi tak takut la nak tag..hehehe..)



Powered by Blogger.