Perisian Untuk Crack Kata Laluan Fail RAR

Salam..atas permintaan, Hac nak berikan anda perisian yang dapat memecahkan atau mencari kata laluan pada fail RAR dengan mudah (takde la mudah sangat pun..)..

Hac sebenarnya dah cuba segala macam jenis RAR Password Remover, RAR Password Recovery, RAR Password Cracker, dan RAR Password Finder..tetapi semuanya tak menarik..haha..tak menarik macam mana tu Mr.Hac? ye la..tak menarik sama ada sebab ia GAGAL recover semula kata laluan fail RAR, ataupun serial number tidak lagi valid untuk tahun 2011 ini..biasalah..sekarang semua perisian suka gunakan server check seperti IDM..hmmm..

Ok la..pendek cerita, daripada banyak-banyak perisian yang Hac dah cuba tu, hanya ada 2-3 jenis sahaja yang ok..yang lain macam takde harapan lagi dah..bosan betul..
sebelum ni dah ada entry pasal perisian RAR Password Recovery ni..

Cuba terjah sini ---> Advance Archive Password Recovery

Psss..tu entry lama..lama sangat dah tu..dah berkapuk..jadi jangan tanya la kenapa entry tu sedemikian rupa..macam tak cukup ramuan..hahaha...

Tu baru satu..ada lagi dua (2) perisian yang serupa dengannya..anda semua boleh memuat turun pada pautan di bawah:




Klik ---> RAR Password Recovery

Klik ---> RAR Password Recovery Magic 6.1



Petua Hac yang paling mudah untuk mencari perisian seperti ini, sila layari Youtube dan taipkan apa sahaja nama perisian yang anda mahu..kalau bernasib baik, anda akan jumpa apa yang anda cari..tetapi perlu juga berhati-hati supaya anda tidak memuat turun virus atau malware..

Jadi, silalah muat turun terlebih dahulu perisian di atas..cuba dahulu untuk mengetahui mana yang terbaik, dan selepas itu berikan komen ya!
Sekian..salam hormat dari Hac..


Powered by Blogger.