Angry Birds Rio For PC Full Cracked

Angry Birds Rio For PC Full Cracked!! Salam..ahaha..jangan marah haaa..ni memang entry nak kejar SEO ya..maklum la..game ni sedang 'hot' dan melotop cakap ngko..so Hac nak bagi la game ni versi penuh, cracked..versi portable pun ada tau!


Jadi tak payah la nak susah-susah beli game ni kalau dah ada yang crack kan?
baru tadi Hac cari sebenarnya..agak menarik juga kerana paparannya sudah berubah, dan lebih cantik dari yang dahulu serta matlamat game juga sudah berubah..




Jangan cakap banyak la kan? jom sama-sama kita download game ni dan main sekarang!


Klik ---> Fileserve

Klik ---> Filesonic (Versi Portable)

Dalam tu dah siap ada patch dan serial number..pertama sekali, kena patch dahulu..kemudian, baru diikuti dengan memasukkan serial number..siap! dah boleh main Versi Penuh a.k.a Full Version!


Tiada akaun premium? tak mengapa..klik sini ---> Hlusoe


Enjoy!!




Powered by Blogger.