E-Book SSH Tunneling : Free Download

Penafian: Entry hari ini tiada kena mengena dengan fahaman politik..

Serabut..serius serabut hari ni..bukan pasal tak tahu nak post apa, tapi lebih kepada situasi kebebasan internet yang mula disekat sedikit demi sedikit..mula-mula dari pejabat kerajaan..ok lah..alasannya untuk meningkatkan produktiviti..baguslah tu..Mr.Hac pun setuju..kemudian bermula dengan sekatan terhadap 10 laman file sharing/hosting dari ISP Malaysia..apa cerita ni?? alasannya untuk mengelakkan piracy..aduhai..sungguh dangkal pemikiran kamu-kamu semua..baru hari ni belajar buka internet, dah menyalak sakan tentang piracy..dah menyalak sakan tentang itu dan ini..apa yang kamu tahu tentang internet?? apa yang kamu sedar tentang kebebasan berinternet?? tak sudah-sudah..kadang-kadang Mr.Hac hampir berputus asa dalam memperjuangkan kebebasan berinternet yang sepatutnya dimiliki oleh sekalian rakyat..sudah-sudah la tu..hentikan sekatan, atau kamu semua bakal mencipta musuh..siapa? RAKYAT yang mahukan PERUBAHAN..bayar yuran internet bagai nak rak jumlahnya, tapi tersekat di sana sini..


Ok lah..cukup lah tu..masing-masing dengan fahaman sendiri..jangan kusutkan fikiran..mari kita jadi pemerhati sahaja..malas dah Mr.Hac nak baca isu ini di merata-rata..naik muak dan meluat..cukup-cukup lah..kepada semua followers blog ini, iaitu The Hykerz a.k.a The Aryan Nation, ingin Mr.Hac berikan kepada anda semua dua buah e-book dalam bentuk pdf, yang kedua-duanya memberikan maklumat terperinci mengenai SSH Tunneling..jadi boleh lah anda semua kaji dengan lebih mendalam lagi bab ini ya..sila lihat maklumat mengenai e-book ini pada pautan yang Mr.Hac berikan dibawah..





Lihat maklumatnya di sini : Pro OpenSSH





Lihat maklumatnya di sini : SSH, The Secure Shell



Amacam? dah puas tengok harganya? dah puas convertkan kepada Ringgit Malaysia?
hahaha..agak mahal juga kan?
nak muat turun? percuma??

JOM!!


Pro Open SSH ---> Klik Di Sini

SSH : The Secure Shell, The Definitive Guide ---> Klik Di Sini

Powered by Blogger.