Mesej Kepada Para Penggodam Dragon Force

Salam..rasanya semua hackers dari team Dragon Force (DF) dah tahu benda ni..saje je Mr.Hac nak post sebab pembaca yang lain belum tentu tahu kan?

Ok..jom tengok video di bawah:






hello dragon force
congratulation of your imbecile work and portfolio
you have deemed and proved yourself as malicious-worthyness like the Malaysian government.
Amphibious, Duplicitus, Hypocrite & cheap show-off
You are merely a shame to professionals hackers and other discipline
your unethical practice as a hacker is typical and expected for a malaysian noob.

born in darkness sworn to justice

- the voice -


Dari apa yang Hac dah lihat, video tersebut dibuat dengan ringkas, cukup untuk menyatakan apa yang ingin disampaikan oleh pembuat video..suara juga mungkin dijana dengan menggunakan perisian..sama seperti video 'Operation Malaysia' dari Anonymous Hackers..tak pasti apa sebenarnya motif video ini dibuat, tetapi yang jelas ada pihak (berkemungkinan hackers juga) yag tidak puas hati dengan perbuatan DF Team..orang Malaysia (mungkin)? apa yang Mr.Hac harapkan, agar JANGAN ada permusuhan antara kita sesama rakyat Malaysia..biar kerajaan tidak mendengar suara rakyat (contoh), jangan kita sesama kita nak bertelagah..






Powered by Blogger.