My Hackers Are Here Page Rank 3

Tadi masa jalan-jalan dalam blog Pendekar, terjumpa entri beliau tentang Page Rank (PR)..masa tu baru teringat nak periksa PR blog ni, dan apa yang mengejutkan, My Hackers Are Here sekarang dah PR3..wow..satu lagi perkara yang agak mengejutkan selepas dapat tahu blog ni kena block dengan Websense (kelakar abeh!)..apa yang mengejutkan ialah blog ini terus melompat daripada PR0 kepada PR3..hmm..aneh..haha..apa pun syukur..pencapaian ini sangat memuaskan..terima kasih kepada semua..




Jangan tanya macam mana nak naikkan Page Rank untuk blog atau website dekat Hac, sebab Hac sendiri pun tak tahu menahu cara kerja Google Page Rank..terlalu banyak sangat perbahasan mengenainya sehingga kredibiliti setiap pendapat boleh dipertikaikan..penting atau tidak Page Rank kepada blog? jawapan Mr.Hac, NTAH..TAK TAHU..ahaha!
sesiapa yang suka tengok benda ni, penting la kot..Alexa rank juga kadang-kadang dianggap penting sama, kerana ada pendapat mengatakan pengiklan sukakan blog yang rendah rank Alexa-nya, dan trafik ribu-ribu sehari..ye ke Mr.Hac? ye ke?
jawapan Mr.Hac, NTAH! TAK TAHU LAH! keh keh keh..(gelak berahsia..ceh..)
sesiapa yang buat duit dengan blog, ranking Alexa yang rendah mungkin penting buat mereka (buat masa ni Hac tak buat duit lagi dengan blog)..
bagi Hac, dua-duanya sama, tak penting pun..kenapa? sebab yang penting ANDA SEMUA yang setiap hari datang ke blog ini tanpa jemu, setiap post penuh dengan komen dan pertanyaan ANDA SEMUA (walaupun kadang-kadang Hac jawab sambil lalu je, maaf semua!)
kalau Page Rank ada 10, rank Alexa kemain rendahnya, tapi blog sunyi sepi, tak guna juga kan? terima kasih untuk ANDA SEMUA, PARA PEMBACA dan followers khususnya!
Blog ini baru 6 bulan bertapak dalam Google, dari PR0 melonjak ke PR3 adalah satu pencapaian yang sangat memuaskan!

Antara kawan-kawan Mr.Hac yang dapat PR3 ialah abgteror, Belalang Perisik Bawah Tanah, dan juga Ammboi..tak lupa juga bro Aried dan bro mj..tahniah buat bro Faisal Abdullah kerana dah peroleh PR4..
yeah..you rocks bro..




Powered by Blogger.