Maaf sila aktifkan javascript.

RaptorVPN : VPN Percuma Tanpa Had Bandwidth!

RaptorVPN : VPN percuma tanpa had bandwidth, yang paling boleh dipercayai!
sesetengah servis boleh diragui ketelusan dan kredibilitinya..
akan tetapi RaptorVPN adalah pilihan nombor 1 Mr.Hac selepas Hostizzle! sebab apa?
kerana ia tidak menetapkan had bandwidth, tiada iklan, berasaskan OpenVPN, tiada waktu putus dari sambungan dan yang paling penting sekali ia percuma!
Anda boleh memilih untuk membuat sambungan VPN kepada server RaptorVPN melalui dua cara iaitu clientless (tanpa menggunakan perisian) dan juga dengan menggunakan client (perisian OpenVPN)..

Tutorial membuat sambungan VPN tanpa menggunakan client akan dibuat kemudian kerana ia merangkumi sistem operasi XP dan Windows 7/Vista..sementara cara membuat sambungan dengan menggunakan installer pula sama sahaja dengan tutorial Mr.Hac sebelum ini..tak banyak beza..cuma ia bukan versi mudah alih (portable) sebaliknya perlu dipasang (install)..

Di bawah ini ialah gambar alamat IP yang telah bertukar setelah Mr.Hac menggunakan sambungan RaptorVPN:
Jangan tunggu lebih lama..cubalah RaptorVPN sekarang dan mulalah melayari laman web dengan lebih selamat!

Kelebihan RaptorVPN:

Tiada had bandwidth (unlimited), tiada waktu putus dari sambungan, tiada bayaran (percuma la tu!), tiada iklan, menggunakan OpenVPN yang terbukti dipercayai oleh seantero dunia..


Kekurangan RaptorVPN:

Kata laluan servis (service password) yang tidak boleh ditukar..setakat ini itu sahaja kekurangan yang dapat Mr.Hac lihat..yang lain? terbaik la!

Klik ---> RaptorVPN

Powered by Blogger.