Sekali Lagi Terima Kasih Apesal

Sekarang Hac sedang menaip entry seterusnya..so sekarang layan gambar je la eh?




Tak sangka boleh kekalkan trafik 1000++..




Boleh tengok kat situ, apesal.com menjadi antara referral trafik yang terbanyak..cuma yang dapat buat Hac bangga bila google.com menjadi penyumbang terbanyak..maknanya orang dah mula 'jumpa' blog ni dari google..




Alhamdulillah..tak tahu la berapa lama rank ni boleh kekal (ye la, bergantung kepada trafik)..tapi harap-harapnya boleh kekal bawah 1000 dah cukup bagus..
Yang pasti terima kasih kepada anda semua yang sentiasa menyokong My Hackers Are Here!


P/S: buat masa ni apesal.com sedang down..kena sabar sikit la..bagi yang nak mendaftar, kena tunggu apesal ok balik..



Powered by Blogger.