Video Tokoh Pegawai Syariah 2011

Haha..memang takde kena mengena dengan hacking! takde kena mengena dengan bypass internet restriction, tapi disebabkan video ni la Mr.Hac tak dapat nak tumpukan perhatian kepada blog dan tak dapat nak kemaskini post untuk blog dengan baik dan konsisten..huh!

Video Tokoh Pegawai Syariah ni Mr.Hac baru buat pagi tadi sebab bahan-bahan (content) untuk buat isi kandungan video tu baru je Mr.Hac dapat semalam! what the?!
itu pun hanya 14 keping gambar je..aduh..so..kalau video ni nampak 'semacam' dan tak memuaskan hati, jangan tanya kenapa..ahaha..jom tengok sama-sama hasilnya..





Ntah hapa-hapa la hasilnya kan..aduhai..kerana kau lah (video), blog ni terabai sekejap..isk..maaf la semua!


P/S: Esok pun Mr.Hac ada komitmen kerja..kepada semua pembaca tetap, keep on visiting guys! thank you so much! yeah!




Powered by Blogger.