X-Men First Class 2011 DVDRiP

Salam..ahaha..kalau korang cari tempat lain belum jumpa DVDRip, korang cari kat sini jumpa, jangan tanya kenapa ya..bukan tipu-tipu ni..memang betul, ini ialah video X-Men First Class 2011 DVDRiP..

Nak tahu macam mana nak cari? klik sini ---> Cara Pantas Mencari Fail Yang Telah Dimuat Naik

Nak tahu pula klasifikasi video? klik sini ---> Klasifikasi Filem/Video Di Internet

Tiada akaun premium tapi nak download? klik sini ---> Premium Account Generator Terbaik





Mr.Hac bagi anda cuma SATU sahaja pautan (link)..
yang selebihnya boleh cari sendiri ya!!
sedikit tips, gunakan General Files!

Selamat menjadi Doxer yang berjaya ya!




Klik sini ---> X-Men First Class 2011 DVDRiP


UPDATED:

P/S: Kalau tak puas hati boleh cari sendiri..senang je..cuma Hac belum dapat jumpa dengan link Mediafire..terpaksa tunggu la..
KENA TULIS jugak ni..memang link tu bukan ke video tersebut..aduh..susah betul nak bagi orang faham cara Mr.Hac ajar..ni hanye tutorial aje..dekat Jieazzmovie.net pun belum keluar lagi DVDRip kan? jadi kena tunggu la..psss..takdenye ade orang dari U.S.A yang boleh sampai ke blog Mr.Hac ni dengan keyword 'X-Men First Class DVDRip' tu..takdenya nak main SEO dengan entry ni..ia tak lebih dari sesi pembelajaran aje..tengok balik LINK kat atas tu ya..ni entry nak bagi FAHAM aje..jadi jangan marah pulak!


Powered by Blogger.