Maaf sila aktifkan javascript.

ProXPN Portable Download

ProXPN Portable : Download (Portabled by Mr.Hac)

Mungkin ini antara artikel/entri terakhir mengenai VPN/Proxy/SSH Tunneling atau dalam kata mudah, entri mengenai melepasi sekatan internet (bypass internet restriction)..entri ini merupakan konklusi dari entri-entri sebelumnya dan entri seperti ini hanya akan ditulis sekiranya terdapat permintaan..dengan entri 'penutup' ini, anda boleh dianggap sudah mahir mengenai hal kaedah melepasi sekatan internet dan sudah boleh mencari ilmu sendiri dengan hanya menjadikan blog ini sebagai rujukan..

Mungkin juga anda sedia maklum ProXPN tidak menyokong pengguna yang mendaftar dari luar US..sedikit tips, sila gunakan terlebih dahulu perisian/kaedah lain supaya alamat IP anda 'datangnya' dari US dan anda pasti akan dapat mendaftar di ProXPN dengan mudah..

Sila daftar akaun percuma anda di sini -> ProXPNMuat turun perisian ProXPN Portable di sini -> ProXPN Portabled by Mr.Hac

Sekiranya ia tidak berfungsi, sila gunakan versi ini -> ProXPN Portable

Perisian ini telah dijadikan dalam versi mudah alih (portable) oleh Mr.Hac sendiri..
jika terdapat sebarang ralat, anda boleh menggunakan versi installer dari laman pembangunnya..buat masa ini, ProXPN boleh dikatakan VPN percuma yang berbaloi untuk anda cuba..selain itu, VPN percuma lain yang sedang Mr.Hac lakukan 'test drive' ialah Mullvad (server dari Netherlands)..

Perisian lain yang bakal Mr.Hac jadikan versi portable ialah web browser Comodo Dragon, Google Chrome, Firefox, dan juga perisian VPN yang lain..sememangnya sudah ada Firefox versi portable untuk dimuat turun tetapi ini ialah versi Mr.Hac sendiri! jadi gunakan versi sendiri, lebih puas hati..

Sekian sahaja buat masa ini..terima kasih kerana kekal melawat dan membaca..
jumpa lagi pada tutorial yang akan datang!


UPDATE: proXPN 2.4.7 Portable (Portabled by Mr.Hac) -> proXPN 2.4.7 PortablePowered by Blogger.