Angry Birds Seasons v1.5.1 For PC Full Cracked (Mediafire)

Angry Birds Seasons v1.5.1 For PC Full Cracked (Mediafire)

Release Name: Angry Birds Seasons
Release Version: v1.5.1
Release Group: ErES
Supplier: Contact
Release Type: Cracked
Operating System: Windows
Release Date: 21/08/11
Uploaded To: Mediafire


Amacam? Teruja tak? Haha.. Mesti la! Baru je keluar dah ada yang buat versi crack. Terbaikkk..
Mr.Hac sendiri belum sempat nak main Angry Birds Seasons ni sebab baru teringat nak cari. Jadi jangan tunggu lama-lama la, jom terus download dan main sampai habis!


Klik ---> Angry Birds Seasons v1.5.1 For PC Full Cracked


Panduan Pemasangan:

1. Pasang seperti biasa, tetapi jangan main dulu!

2. Salin, tampal, dan gantikan (copy-paste and replace) fail 'AngryBirdsSeasons.exe' ke dalam folder
C: \ Program Files \ Rovio \ Angry Birds Seasons \

3. Mulakan program Angry Birds Season dan daftarkan dengan apa jua serial key. Maknanya apa jua yang anda fikirkan sesuai! Tak perlu guna keygen! Kalau rasa-rasa 12345678901 tu key yang best, boleh cuba la! Hahah! Chow Sin chiii!!
Powered by Blogger.