Maaf sila aktifkan javascript.

iStealer - Curi Kata Laluan Yang Dikehendaki

Assalamualaikum semua. Dah lama sebenarnya Mr.Hac nak keluarkan entri ni. Tapi pada masa tu Mr.Hac masih lagi 'kinda blur' dengan iStealer (noob la katakan). Lalu beberapa ujian telah dilakukan pada PC yang dikuasakan dengan Windows XP dan Ubuntu-Linux. Ujian yang dilakukan pada PC dengan Windows XP berjalan dengan baik, namun pada Ubuntu ia tidak berjaya dilakukan kerana perisian Wine seolah-olah tidak memberikan 'permit' untuk membukanya.

Jadi apa itu iStealer? iStealer ialah sebuah tool untuk mencuri kata laluan dari sasaran yang kita kehendaki. Ia sangat berbeza dengan Keylogger, di mana ia hanya berfungsi sekali sahaja dan hanya 'mencuri' kata laluan yang tersimpan pada pelayar web, berbanding keylogger yang bersifat lebih menyeluruh dan lebih efisien. Ini bermakna jika tiada kata laluan yang tersimpan pada pelayar web sasaran, maka hasil yang anda perolehi juga adalah zero, nada, zilch a.k.a kosong. Tetapi jika ada kata laluan, maka anda akan tersenyum lebar kerana anda telah berhasil mendapatkan maklumat sulit sasaran.

Mari kita cuba lihat tutorial lengkap cara-cara menggunakan iStealer pada video di bawah:
Baiklah. Mari kita lihat pula pada kesimpulan dari video di atas. Apa yang anda perlu ada untuk menjayakan iStealer ialah:

1. Muat turun iStealer terlebih dahulu di laman web rasminya: iStealer

2. Akaun FTP. Anda boleh mendapatkan akaun FTP percuma di drivehq atau di eSmartStart. Boleh juga didapati di 000webhost tetapi baru-baru ini dengarnya kena lakukan 'survey' terlebih dahulu. Terpulang kepada anda, ikutlah mana yang mudah bagi anda, ok?

3. Sebaik-baiknya anda perlukan Crypter untuk bypass pengesanan antivirus terhadap server yang telah dibuat. Jika anda tidak mahu membeli Crypter komersial, seeloknya cubalah dapatkan Public/Home Crypter yang terkini kerana kebiasaanya versi ini cepat dapat dikesan oleh antivirus yang kerap dikemaskini.

Mr.Hac berharap anda akan mencuba tool ini kerana ianya mudah digunakan. Akan tetapi, TIADA JAMINAN dari Mr.Hac bahawa ini ialah satu tool yang bersih dari unsur-unsur yang tidak baik!
Walaupun anda memuat turunnya dari pautan Mediafire yang rasmi dari laman web pembangunnya!
Oleh itu sebaiknya anda gunakan Sandboxie ketika menjalankan iStealer supaya PC anda selamat dari trojan mahupun virus-virus yang lain. Silakan mencuba!
Powered by Blogger.