Game Snake Dalam Youtube

Salam, Mr. Hac buat announcement punya lah awal. Tak sempat nak ready lagi. Ok jadi saya la penulis jemputan yang Mr. Hac katakan tu. Panggil saya pd0sh je. Bukan DDos, bukan Hetrik Rosyan mahupun Rosyam Nor.

Ok malam ni pd0sh nak kongsi sikit pasal Main Game Snake dalam Youtube.
Bila streaming video dalam Youtube, kadang-kadang kena tunggu buffering baru boleh play kan?

Bila video sedang buffering, tekan arrow key up ataupun down. Sekarang anda akan melihat bulatan buffering tu akan bergerak macam ular.


Sekurang-kurangnya dapat hilang stress tunggu buffer kan?
Selamat Mencuba =)
Powered by Blogger.