Maaf sila aktifkan javascript.

RedZone.My : Web Hosting Terbaru Paling Murah!


Ini merupakan tawaran yang paling hebat setakat yang Mr.Hac tahu! Mr.Hac telah menerima e-mel dari individu yang menggelarkan dirinya sebagai 'synruz ensha'. Beliau memperkenalkan kepada Mr.Hac akan web hosting terbaru iaitu RedZone yang dilancarkan pada hari Sabtu, 1/10/2011! Baru sangat tu!
Antara soalan cepumas yang Mr.Hac tanya ialah "Protection dari hackers ade tak?" Heheh! ^^
Berikut Mr.Hac quote sebahagian dari e-mel tersebut:

Untuk pengetahuan Mr Hac, kami menjual 1 pakej pada harga RM399 untuk renew setiap tahun adalah pada harga RM149. Berkaitan ape yang terdapat dalam pakej tersebut sy akan update semula untuk memberi maklumat yg lebih detail. Slepas mendapat semua maklumat sy akan update kepada Mr Hac dan berharap Mr Hac akan paparkan entry Redzone Webhosting. Berikut merupakan ciri-ciri yang terdapat pada Redzone Webhosting :

1. 50 GB of Web Space
2. UNLIMITED GB of Bandwith
3. UNLIMITED Email Account
4. UNLIMITED Domain Hosting
5. UNLIMITED Subdomain
6. UNLIMITED MySQL Databse
7. FREE Site Builder
8. FREE Auto Seller
9. FREE Domain Name
10. FREE Instant Setup
11. No Hidden Fees

Berkaitan dengan protection dr hackers, team developers Redzone memberi jaminan bahawa security adalah terjamin dan sebarang masalah blh hubungi bahagian teknikal Redzone.

Murah dan tawaran yang gempak! Setahun cuma perlu bayar RM149 sahaja!
Cuma buat masa ini mereka hanya menyediakan bayaran melalui PayPal (Alamak.. 'potong')
Kalau anda mahu membuat pembayaran secara terus (bank in), anda perlu menghubungi beliau dan anda akan memperolehi pakej yang dijanjikan selepas membuat pembayaran.

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi synruz ensha di alamat e-mel synruz_murder@yahoo.co.uk

P/S: Mr.Hac pun masih kurang jelas mengenai proses pembayaran. Harap synruz boleh tampil di sini membuat penjelasan yang lebih terperinci.
Powered by Blogger.