Maaf sila aktifkan javascript.

Filem Hackers Terbaik

Salam sejahtera sahabat handai semua...Adoi lama betul tak post entri di sini.Apa khabar semuaSihat?Sifu Mr.Hac sihat?huhu...Harap-harap semua dalam keadaan sihat dan baik ye.

Baiklah,untuk tidak membuang masa Analyzer teruskan pada entri kali ini.Entri ini untuk release tension anda semua dalam erti kata lain "entri layan".

Filem tentang penggodaman terbaik dalam penilaian Analyzer sendiri.Analyzer sarankan anda semua menonton 2 filem ini jika ada masa lapang.Bagi Analyzer,filem ini sangat menyeronokkan.Filem ini tidaklah berkisar tentang penggodaman 100%,tetapi lebih kepada aksi.Ada terdapat babak-babak tentang penggodaman seperti algorithm c++,hijack,encrypted dan lain-lain.


Live Free Or Die Hard 4 (2007)Download Live Free Or Die Hard 4 (2007)
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4Swordfish (2001)
Download Swordfish (2001)
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7


Gabungkan file-file ini tadi dengan menggunakan software HJ-Split.Kalau tidak tahu menggunakan software ini,rujuk rujuk tutorial disini.

Diharap anda semua terhibur ketika menonton dua filem ini.Dalam pada "layan" tu,cuba perhatikan apa saja yang bersangkut-paut dengan hacking.Manalah tahu anda mendapat ilmu dari filem ini..huhu..Selamat menonton semua.
Powered by Blogger.