Sorang Lagi Buat T**k!!

Penat..Sumpah penat tulis macam-macam entri di sini. Tapi ada sorang mamat ni dengan sedap menyalin setiap entri dalam blog ini tanpa kreditkan kembali ke sini.. Tak tahu nak cakap apa lagi dah. Sakit hati. Sakit jiwa. Kepada pemilik blog THEART, SILA REMOVE ENTRI YANG TELAH ANDA COPY PASTE atau kreditkan. TAK SUSAH PUN. Kalau kamu kreditkan kembali tidak mengapa. Tiada langsung perasaan sakit hati. Kamu tahu tak susah nak cari idea, susah nak tulis entri bagi orang puas hati, susah nak buat setiap dari tutorial tu sebab kena CUBA SATU DEMI SATU sendiri. Bukan main copy paste macam kamu!

Aku tak marah kamu nak salin. Salinlah. Tapi kreditkan sebagaimana yang sepatutnya! Zalimlah kamu bila main salin tampal macam kamu yang cari idea. Mungkin kamu tak tahu, aku dengan mudah boleh jejak setiap budak yang copy paste entri aku..

Kalau kamu baca entri ini, sila lakukan sebagaimana yang sepatutnya
Powered by Blogger.