[Antivirus] Comodo Internet Security 2012 Pro : 365 Days


Salam...

Kepada kerabat jauh dekat jumpa lagi di dalam entri. Kali ini cerita tentang satu lagi promosi. Haissshh...bilalah nak habis ni? Sebenarnya promosi macam ni tak pernah berhenti. Cuma tahap kemuncaknya adalah penghujung tahun begini. Gunakanlah peluang yang ada dengan cepat dan bistari. Jadikan komputer anda sihat dan berseri-seri. Walaupun sebahagian aplikasi kita tak pernah pakai lagi, tapi percayalah asasnya tetap selari meskipun berbeza identiti.

Kali ini cerita tentang Comodo Internet Security. Pencinta Comodo pastinya sudah tahu kelebihan produk ini. Dan kepada yang belum mengerti, Comodo Internet Security merupakan antivirus sebaris jenama AVG, Avira dan Kaspersky. Comodo satu jenama yang amat cerewet tentang sekuriti. Ia juga pengeluar pelayar popular Comodo Dragon dan mempunyai DNS nya sendiri.


Fungsi Comodo Internet Security:
* Antivirus
* Firewall
* Remote Security Setup
* PC Tune Up
* Software Installation: Installation and custom configuration
* Conserve energy and save money on your electric bill.
* Internet Login Protection
* Computer Troubleshooting
* Complete Malware Protection
* Auto Sandbox Technology
* Minimal Interruptions
* Spyware Scanning
* Cloud based Antivirus

Comodo telahpun melancarkan siri promosi untuk Comodo Internet Security 2011 Pro. Pada harga USD49.99 versi penuh selama setahun kali ini diberikan percuma. Tetapi pada masa yang sama versi Comodo Internet Security 2012 Pro juga telah dipasarkan. Jadi, tentunya sekali kalian mahukan versi yang terbaru kan? Jom kita memanipulasi situasi ini!

1.Mula-mula muat turun promosi Comodo Internet Security 2011 Pro [ pr67am™ ] # Password zip: pr67am
2.Kemudian muat turun pula Comodo Internet Security 2012 Pro [ pr67am™ ]
3.Lakukan pemasangan terlebih dahulu cispro_1year_installer (Comodo Internet Security 2011 Pro ) seperti biasa.
4.Selepas siap dipasang tidak payahlah buang masa nak update dulu. Terus saja ke > More > About > klik Copy pada Serial (lebih selamat salin dan simpan)
5.Kemudian pasang pula crispo_installer (Comodo Internet Security 2012 Pro) dan daftarlah dengan siri nombor yang telah anda salin tadi.
6. Semasa proses pemasangan anda kena restart sekiranya diminta dan sambung semula pemasangan sampai selesai.

Akhir sekali nikmatilah Comodo Internet Security 2012 Pro yang sah dengan lesen yang dibenarkan oleh kilang. Amat mengejutkan selepas di ujicuba Comodo adalah antivirus yang amat ringan dengan penggunaan RAM yang amat minima. Walaupun mengguna ruang cakera yang agak besar berbanding Eset. Dan juga jangan terasa rimas dengan kelajuan update nya pada pertama kali. Sabar-sabarkan lah diri anda menunggu...

Sekian.
Powered by Blogger.