Maaf sila aktifkan javascript.

Camtasia Studio 7.1.1 Build 1785 Full Cracked

Bayangkan desktop anda sebagai satu paparan skrin persembahan yang paling hebat dan ideal untuk mempersembahkan idea anda kepada orang lain. Ini adalah satu bonus jika anda dapat merekodkan aktiviti pada skrin desktop anda dan kemudiannya mempersembahkan ia dalam bentuk video kepada sesiapa yang anda mahu. Ini tentunya menarik bukan? Itulah yang Mr.Hac suka mengenai seni merekod desktop atau dekstop recording/screencasting.

Dalam Windows XP/7, Mr.Hac menggunakan satu perisian yang super duper canggih, yang digelar sebagai Camtasia Studio 7, dan sekarang sudah masuk versi seperti yang tertera pada tajuk iaitu Camtasia Studio 7.1.1 Build 1785.

Mr.Hac akan memberikan kepada anda perisian ini, yang telah dimuat turun dari laman web rasminya, tetapi macam biasa la, dimuat naik ke dalam laman perkongsian fail Mediafire untuk memudahkan kerja anda.

Di dalam folder yang dibekalkan oleh Mr.Hac terdapat satu fail pemasang, satu fail arkib berisi keygen dan satu fail teks (Notepad) di mana terkandung di dalamnya akan nombor siri untuk anda mengaktifkan perisian ini menjadi versi penuh.

Setelah selesai memasangnya, ketika tetingkap kecil seperti di bawah keluar, anda cuma perlu klik pada butang pangkah!


Beberapa paparan skrin (Screenshot) Camtasia Studio 7:Muat turun: Camtasia Studio 7.1.1 Build 1785 Full Cracked

Jangan lupa mencuba dan berikan reviu anda!
Powered by Blogger.