[Giveaway] Free Unlock Code for F-Secure Internet Security 2011

Cepat dan mudah untuk menggunakan perisian menyimpan virus, cecacing, spyware, dan laman-laman Internet yang berbahaya dari komputer anda. Anda boleh meneroka keajaiban web tanpa merasa bimbang. Menyimpan virus, pencuri identiti dan hacker jauhnya dan menikmati ombak...

 -Perlindungan lengkap menentang virus dan spyware..
 -Firewall untuk menghalang serangan-serangan penggodam..
 -Melayari perlindungan yang mengenal pasti laman web yang tidak selamat...
 -Perlindungan terhadap kecurian identiti..
 -Menyekat spam dan phishing e-mel..
 -Yang ni penting,kawalan ibu bapa untuk melindungi anak-anak anda dalam talian..


Sistem Operasi Yang Disokong:

Windows 7 (all editions)
Windows Vista (all editions)
Windows XP Home Edition
Windows XP Professional
Windows XP Media Center Edition
Microsoft® Windows® 7* or Windows Vista*:

Processor: Capable of running Windows 7 or Windows Vista
Memory requirements: 512 MB (1 GB recommended)
Disk Space: Maximum 600 MB during installation
Browser: Minimum Internet Explorer 6.0
CD-ROM & High speed internet connection

* Sistem ini mesti memenuhi keperluan minima Vista Windows 7 / Windows sebagaimana yang dinyatakan oleh Microsoft..




Sapa yang tak pernah tengok rupa  F-Secure Internet Security macam ini lah rupanya..

 Cara untuk mendapatkan GIVEAWAY


1.Apa yang anda perlu buat adalah  register macam biasa la...
Anda akan menerima kunci lesen anda dan pautan muat turun untuk F-Secure Internet Security 2011..

2. F-Secure Internet Security 2011 akan tamat pada September 2011 hingga Ogos 2012, anda boleh mendapatkan  lesen percuma, yang anda boleh gunakan F-Secure Internet Security 2011 sebanyak 12 bulan percuma.
12 bulan percuma kasi sedut banyak2..

3.Apa yang anda perlu buat dapatkan kod buka kunci percuma anda untuk F-Secure Internet Security 2011 di sini:Luqman man

Nak tau macam mana rupa nak register  F-Secure Internet Security 2011..




Sapa yang tak tau nak register macam mana sila komen di bawah..
Powered by Blogger.