[Sedut] Windows Activation Crack For XP

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Entri kali ini tentang Windows jap ^^
Mr.Hac jangan marah yer? :3

Pernah tak anda install windows XP ( home edition / professional atau kedua2nya sekali ) keluar Windows Activation?




Mesti kusut nak cari kan?
Sebab banyak website ada, tapi sesetengah tidak boleh pakai. ( harap2 yang saya upload boleh guna. Amin. )

Jangan risau,
saya boleh tolong, tetapi terlebih dahulu saya mintak maaf kalau saya letak gambar terabur ( ini kelemahan saya =( )

Barang yang anda perlukan ialah :
  1. Windows XP Crack 
  2. Windows yang baru lepas install
  3. Gula2 untuk makan =P

P/s : Pastikan anda disable dahulu antivirus anda kerana kemungkinan ia detect virus.

Dah download? Dah sorok folder tu?
Jom ke langkah seterusnya.

Langkah 1




Sila klik icon Kunci di taskbar anda. Rujuk gambar di atas ^^

Jangan active pula. Just bukak, then klik X ( buat syarat.hehehe )


Langkah 2

  1. Buka folder yang dah download tu. Eh, jangan lupa extract eh =P
  2. Dalam folder Windows XP Home Edition tu ada 2 folder. Windows Xp Genuine Forever 100% dan XP SP3 [AntiWPA] Activator
  3. Mula2 buka folder XP SP3 [AntiWPA] Activator, then klik AntiWPA3.cmd
  4. Tengok ada ja ayat " ENTER to continue ", hint Enter!
  5. Screen anda akan mengeletar seketika lalu hint enter sekali lagi.
  6. BINGOO!! dah Activation =P
Ini ScreenShotnya.

Dalam Windows XP Home Edition.zip tu ada 2 folder.
P/s : sila abaikan perkataan Home Edition. Kerana saya suka guna Windows HE ^^


Langkah 3

Proses ini rumit sikit, tak apa, slow2 kita handle eh ^^

  1. Buka folder Windows Xp Genuine Forever 100%
  2. Copy semua file yang ada dalam folder System32. ( Ada pun 5 file ja =P )
  3. Buka My Computer>Local C ( ini bergantung letter apa windows anda )>Windows ( sesetengah CD windows Pirate, folder windows bertukar2, antaranya WINXP dan WINDOWS < yang ni tak tahu betul atau tak.hehe )>System32 dan paste 5 file tu.
  4. Belum habis lagi. Sila tekan Start, then tekan Run.
  5. Taip perkataan ni. " instexnt install " ( abaikan " tu. Copy paste ayat tu pun boleh ^^ )
  6. Keluar cmd tu kira berjaya 80%
  7. Anda ada 2 pilihan. Sama ada klik file 1.reg tu atau restart PC. Ikut keselesaan masing2.
  8. Ending Langkah 3 ni anda perlu buka Microsoft Genuine Advantage Diagnostic Tool.exe untuk check sudah Genuine ke belum.
  9. Puff!! Selesai ^^
Ini ScreenShot folder Windows Xp Genuine Forever 100%


Itu sahaja langkah2nya.
Lebih molek jangan on Automatic Update ^^

Tips : Kalau nak cari DVD Windows XP, cari yang SP3 kerana kebanyakkan software dan game perlukan SP3. Sebagai contoh Software Samsung Kies. ( extra .net framework 3.5)

p/s : maaf sekali lagi kerana screenshot dilakukan di Ubuntu 11.10 Oneiric Ocelot. Sebab itu sesetengah SS tak dapat ambil

Selamat Mencuba ^^


Powered by Blogger.