Maaf sila aktifkan javascript.

XChat Menghubungkan Penggodam Dengan Penggodam Yang Lain

Assalamu'alaikum Dan Selamat Sejahtera Para Pembaca OMG! Hackers?

XChat adalah program chat IRC yang di bina untuk kedua-dua sistem operasi iaitu Linux dan Windows. Ia membolehkan anda untuk menyertai pelbagai saluran IRC (ruang sembang) dan juga pada masa yang sama, boleh berbual secara terbuka, berbual secara peribadi dan sebagainya. Malah, pemindahan fail juga boleh dilakukan.

Bagi mereka yang suka menggodam, XChat mungkin tidak asing pada mereka. Kerana ianya adalah tempat untuk mereka membincangkan apa sahaja yang berkaitan dengan penggodaman dan malah mungkin perkara yang hanya sesuai untuk dewasa saja bualkan(18+). Hehe. Saya telah menggunakan XChat ini untuk memperoleh banyak ilmu dari penggodam-penggodam dari luar negara. Jadi apa tunggu lagi? Cari la channel yang membolehkan anda berbual dengan penggodam-penggodam di luar sana!


Di bawah ini saya letakkan video bagaimana untuk sambungkan kepada channel yang anda mahu.Ini pula adalah laman web rasmi XChat. Tak silap saya, untuk Windows ianya boleh di gunakan selama 30 hari sahaja,kemudian anda perlu membelinya. Manakala untuk Linux ianya adalah PERCUMA.

Sekian.

Update Download Link : XChat2.8.7e[Cracked].rar
Powered by Blogger.