Setup Cybergate RAT "RAT yang terulung di dunia"

Assalamualaikum dan selamat sejahtera..

Dengar saja tentang RAT(tikus) semua orang kalut..

Sesetengah orang tidak tahu apa benda RAT..Kalau tidak tahu,sila baca dahulu untuk mendapatkan ilmu..Anda boleh rujuk di Sini..

Toturial ini dibuat oleh khairuddin25..Ini pesan beliau sebelum anda semua belajar "Sebelum memulakan tutorial kali ni, saya ada beberapa perkara yang perlu diingatkan. Saya cuma mahu kongsikan ilmu dan pengalaman yang ada pada saya sahaja. Jadi, segala kejadian yang berlaku disebabkan tutorial ini, saya tidak bertanggungjawab sama sekali ya...

Tidak kiralah, sama ada sistem komputer anda telah dijahanamkan, maklumat atau data anda dicuri, ataupun segala kerugian yang ditanggung oleh mangsa.Segala perbuatan yang berkaitan dengan zalim dan mengintip orang lain adalah satu dosa. Atas faktor inilah, hati saya agak berbelah bagi untuk berkongsi dengan orang lain"..Ini pesan beliau,harap guna lah toturial ini kepada kebaikan..

Ok,kita mula toturial sekarang..

Bahan yang perlu ada adalah:

1.Cybergate RAT Download:Cybergate..
2.DUC 3.0 (no-ip.com)       :DUC..

Step pertama:

1.Mulakan langkah dengan pergi  http://www.No-IP.com  dan Register...Kalau sudah ada akaun, log in jer...
2. Kemudian, klik "Add Host"

3. Seterusnya, tetapkan “host name” tuuu...


Hostname : Your Host Name, EG: Host Type: DNS Host (A)

Kemudian, klik jer "Create Host" kat bawah kanan tu...

Ok, host telah pun siap!!! Baru siap step pertama...
Kemudian, mari kita ke No-IP Client plak... Bereh blaka tu...


STEP KEDUA :

1. No-IP Client tu, download, extract ke dekstop, kemudian install...
2. Selepas install, buka, Log In dengan No-ip Username & Password anda...
3. Apabila Log In tu, klik "Select Hosts" kemudian Check That Little Box dengan Hostname anda tadi...


Nota: kena patikan No-IP tu dibuka apabila Cybergate dibuka! Bimbang tak menjadi kan...Dan kepada yang tengah connet VPN sila disconnect,sebab ia akan jadi macam gambar di bawah..

Ahh, tu diaaa!!!!
No-IP Host & No-IP Duc Is telah pun Set Up!!!


STEP KETIGA :
Kita mulakan Set Up CyberGates 2.3.0

Buka CyberGate.

Sekarang, tunggu 10 saat kemudian klik “I Agree”





Sekarang, taip password dan klik Remember Password. Lepas tu, login..Taip ja password yang anda nak..

Bila klik login, kamu akan lihat sepertimana gambar berikut...
Klik “Control Center” dan seterusnya dia akan paparkan...
Kemudian klik “Start” pada kotak Power...





Kemudian, buat macam ni plak...

1. Klik pada The port yang ada tertulis "999"..
2. Klik Delete..

1. Letakkan dalam “Port Number”..
2. Klik "Add"..
3. Isi password dalam kotak di antara kotak “Password” dan "Show Password"..
4. Taip Login Password anda..
5. Klik butang "Save" ..

Sekarang, klik console Server :


Sekarang, server anda berjaya dihasilkan..

PortFowarding [Sangat mudah!!!]

**Nota: kamu perlukan Bittorent, Utorrent dan sebagainya...

Buka enjin torrent tu, buka preferenced, klik connection, kemudian buat :

1. klik "Random Port " SEKALI!!!..
2. Taip port number dalam kotak tu sepertimana nombor port yang telah kita set kan tadi. ..
3. Pergi ke http://www.canyouseeme.org untuk chack jika port anda telah berjaya dibuka dengan sempurna... haha..
4.Random port dalam gambar tu salah..sila letak 100 dalam kotak random port tu..

BERJAYA!!!

Akhirnya siap juga..gunalah Rat ini ke jalan yang benar..Yang baik menjadi teladan yang buruk menjadi sempadan..

Credit to:khairuddin25..



Powered by Blogger.