Setup Darkcomet And Setting port dengan betul

Assalamualaikum dan selamat sejahtera..


Hari ini semua tertunggu-tunggu luqman nak wat RAT..Maaf la toturial ni tak bapa lengkap sikit sebab luqman bukan pakai wifi,lukman pakai berukband..Kalau sesiapa yang pakai berukband kena beli vpn di Sini dulu baru la setting port tu success..Tengok gambar di bawah..




OK..kita mulakan dengan doa pagi ni..


Bahan yang perlu ada adalah:


1.Darkcomet                    :http://www.darkcomet-rat.com/
2.DUC 3.0 (no-ip.com) :http://www.no-ip.com/downloads.php?page=win

1.Mulakan langkah dengan pergi  http://www.No-IP.com  dan Register...Kalau sudah ada akaun, log in jer...
2. Kemudian, klik "Add Host"
3. Seterusnya, tetapkan “host name” tuuu...


Hostname : Your Host Name, EG: Host Type: DNS Host (A)

Kemudian, klik jer "Create Host" kat bawah kanan tu...

Ok, host telah pun siap!!! Baru siap step pertama...
Kemudian, mari kita ke No-IP Client plak... Bereh blaka tu...


STEP KEDUA :

1. No-IP Client tu, download, extract ke dekstop, kemudian install...
2. Selepas install, buka, Log In dengan No-ip Username & Password anda...
3. Apabila Log In tu, klik "Select Hosts" kemudian Check That Little Box dengan Hostname anda tadi...


Sampai di situ sahaja luqman leh tunjuk..kalau luqman pakai berukband boleh la tunjuk sampai habis..Video toturial ini dibuat oleh Masta RAt theatregelap..Dia yang banyak bantu luqman beli vpn di atas..Anda boleh rujuk blog nya di http://www.theatregelap.com...


Video toturial download di Sini..Credit to Masta theatregelap..


Powered by Blogger.