Maaf sila aktifkan javascript.

The Dark Knight Rises v1.0.6 APK/SD Data

Belum pun filemnya rasmi ditayangkan di Malaysia, Gameloft memang betul-betul pantas membuat kerja-kerja mereka. The Dark Knight Rises, filem epik ketiga Batman dari siri trilogi sadis yang diarahkan oleh Christopher Nolan, mengisahkan mengenai... ada sesiapa yang tak kenal dengan Batman lagi ke?


Pada asalnya saya enggan mencuba permainan ini meskipun teruja kerana ia dikatakan tidak serasi (compatible) dengan peranti yang saya gunakan sekarang iaitu HTC One X. Tetapi hati saya mengatakan kalau mencuba pun tidak rugi, kerana biasalah, faham-faham sajalah, bukan saya bayar pun.. errr..

Jadi apa yang saya lakukan ialah dengan memuat turun fail apk The Dark Knight Rises di sini, kemudian saya muat turun pula fail Titanium Backup (untuk rooted device sahaja) di sini, dan setelah itu saya muat turun pula SD Data part 1, part 2, part 3 dan part 4.

Setelah itu, fail apk dipasang (tetapi tidak dilancarkan), fail Titanium Backup dikembalikan (restore - data only), fail-fail sdcard disimpankan di sdcard/Android /obb, dan setelah itu barulah permainan TDKR dilancarkan. Komen saya? Terbaik!

Untuk non-rooted device, anda boleh gunakan fail apk INI, dan fail sdcard pula adalah yang sama dengan rooted-device.
Terima kasih kepada APK MANIA.
Powered by Blogger.