Maaf sila aktifkan javascript.

[FREE GIFT] Wallpaper Hari Raya


Assalamualaikum rakan-rakan dan taulan serta sahabat handai dan sahabat pena (author OMG! HACKERS?)

Saya Angelezo selaku pengepost software ingin mengongsi beberapa wallpaper bertemakan Hari Raya Aidilfitri yang menarik dari Event di Forum Rileks Community. Hasil karya adalah 100% asli. Software apa diorang pakai? Yang dapat dikenal pasti ialah idea, tangan, photoshop, ilustrator dan lain-lain software graphic..

Mesti ramai yang tertanya-tanya apakah itu Forum Rileks Community? (Untuk yang belum tahu hehe)
Meh saya berikan sedikit info.

Rileks Community adalah satu forum komuniti yang telah dibawakan oleh Rileks Network. Forum ini membawa pelbagai kelainan yang anda tidak akan alami di komuniti yang lain. Selain itu kami juga menyediakan Image Hosting, RcFM Radio, RC Mall, Zone Manga, Zone Game dan pelbagai kemudahan lain yang akan dibawa untuk anda. Tujuan kami adalah untuk menyediakan satu komuniti untuk rakyat Malaysia berkumpul dan bersantai bersama rakan-rakan yang lain disamping meningkatkan pengetahuan melalui sistem yang kami sediakan dan yang terbaru forum ini 90% telah bekerjasama dengan Team Hanna.org untuk mendapatkan movie-movie terkini dari blog mereka.

Ok seperti yang anda baca..forum ini ada menyediakan Radio Online iaitu RcFM.  Untuk pengetahuan anda, radio ini boleh diletakkan di blog anda semua dengan tiada sebarang bayaran diperlukan. Jika anda berminat untuk dapatkan radio ini dan diletakkan di blog masing-masing boleh la klik di sini >> Get RcFM.

Download Wallpaper Aidilfitri|Mediafire
Download Wallpaper Aidilfitri|RapidgatorPowered by Blogger.