Maaf sila aktifkan javascript.

'Hack' Glu Mobile Credits (Cheat)

Salam.

Saya bukanlah seorang peminat permainan yang dibikin oleh Glu. Ini adalah kerana syarikat ini tampaknya seakan gemar membuat permainan, kemudian dalam setiap permainan ada 'in-app purchase', dan setiap permainan itu juga seperti 'tidak habis' dibangunkan. Tetapi meskipun begitu, ada antara permainannya yang menghiburkan, seperti Frontline Commando, Gears & Guts, Blood & Glory dan beberapa contoh lain.

Oleh kerana itu, saya mencari cara untuk mendapatkan Glu Credits secara percuma, kerana dengan menggunakan Glu Credits inilah anda akan dapat membeli atau menaik taraf apa jua dalam permainan anda itu. Kaedahnya mudah, cuba tonton dahulu video di bawah:


Anda boleh muat turun fail yang diperlukan seperti mana dalam video melalui pautan di bawah (Pilih salah satu):P/S : Disebabkan video dah di-setkan kepada private, maka terpaksalah saya tuliskan tutorial (tengah malas ni. Sebab tu 'terpaksa'..)

1. Anda cuma perlu buat satu folder dalam direktori sdcard/Android/data dengan nama com.glu.android.gwallet

2. Di dalamnya buat satu lagi folder dengan nama files.

3. Ekstrak kandungan gwallet.rar ke dalam folder files. Ini bererti ---> sdcard/Android/data/com.glu.android.gwallet/files/.gwallet

4. Siap!

5. Sekarang cuba buka mana-mana permainan dari Glu. Kalau Glu Credits anda bertambah bererti cheat kita sudah berjaya. Heheh..


Mereka merancang masa menjilat bangsa
13 harimau bertukar menjadi mangsa
Takkan melayu hilang di dunia
Ya, tapi apa guna tak hilang di dunia kalau kewujudan tak dirasa
Petah berbahasa kudrat tak berjasa
Orang berbudi kita hanya tahu merasa

Belum nyanyi sudah bersorak, suka berjanji dalam borak
Bukan kata tak ada otak, cuma tak berfikir di luar kotak
Aku lihat layu dalam Melayu - Malique
Powered by Blogger.