Internet Dowload Manager 6.12 BETA Build 17 with Patch (Fix YouTube Error)


Salam semua...ok kali nie IDM mengeluarkan satu versi BETA yang saya rasa semua orang patut update walaupun BETA (saya pun tak suka barang-barang BETA nie. Tapi TERPAKSA..)

 Kenapa?

Screenshot sponsor by Husni Ahmad ^_^


Disebabkan error diatas yang menyebabkan kita kena update IDM ke versi yang terbaru. Kerana saya sudah membuat test pada version build 10 untuk youtube tidak support firefox dan chrome dan pada versi yang stable iaitu version build 15 tidak support pada chrome sahaja. Dan kini yang version beta build 17 telah memperbaiknya.

Lihat nie (Sumber) :-

What's new in version 6.12 Beta Build 17

(Released: Sep 14, 2012)
  • Fixed an erroneous interception of video from web-players in Google Chrome browser. After IDM update you will need to restart Google Chrome and agree with the installation of "IDM Integration" extension.


    Patch
    Dan lagi satu di dalam folder saya sertakan PATCH yang paling simple dan mudah pakai (HANYA SATU KLIK SAHAJA). Saya harap anda semua simpan la patch nie elok-elok sehingga la diberitahu supaya tukar kepada patch yang baru kelak. Sebab apa? Sebab lepas nie kalau ada update lagi dari IDM anda terus je direct tekan butang update tu. Then da abis install yang baru. Off kan IDM. Lepas tu klik PATCH.exe dan settel. On balik IDM tu dan anda boleh check kat Help > About IDM.

    Read More here about Internet Download Manager


Download Here



Download Patch Only Here

Patch|Mediafire

Note:-
if Mediafire link is dead..Please try another link 
Because Mediafire already connect with DMCA.  

If any problems please report to:
Facebook: Angelezo
Or leave a comment

Powered by Blogger.